Viziunea noastra este de a ajunge pe primul loc in sufletul vostru muzical. Ne dorim ca prin echilibrul intre divertisment si educatie non-formala sa va oferim oportunitatea de a va construi un viitor frumos.

 

Misiunea noastra este de a transforma visurile in realitate. Stim ca este o misiune indrazneata, dar suntem tineri si avem incredere in propriile forte. Noi visam, dar si construim. Radio Teen, post de radio online, este dovada faptului ca visele se transforma in realitate.

Dorim ca prin acest proiect sa le dam tinerilor acel zvac de care au nevoie pentru a se autodepasi si pentru a-si atinge cele mai marete visuri. Noi suntem vocea care trezeste optimismul, care daruieste  energia pozitiva si  da un ajutor zambetului. Misiunea noastra este de a contura un decor perfect prin educatie non-formala si divertisment.

 

In mod normal o prezentare a valorilor ar incepe cu o enumerare. Suntem veseli, suntem visatori, suntem energici, suntem tineri. Da, suntem, dar fara voi, ascultatorii noştri , nu am avea nici macar una dintre aceste valori. Aşa ca, prezentarea noastra este una originala si suna cam asa: Voi sunteti, iar apoi suntem si noi.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.