box sport

5 motive sa te apuci de box incepand de azi

Boxul este un sport in care manusile joaca un rol important. Acestea au rolul de a proteja, iar in acelasi timp sunt importante pentru a eficientiza loviturile.

Manusile de box sunt create pentru barbati, femei si copii, iar acestea sunt disponibile in trei marimi.

Daca te intrebi de ce ar trebuii sa te apuci de box, iti dam mai jos 5 motive importante:

  1. Te ajuta sa obtii un corp tonifiat. Avand in vedere ca presupune activitate cardio, iti pune corpul la incercare prin activitati intense de gimastica si lovit la sac.
  2. Scapi de nervi acumulati intreaga zi. Dupa 30 de minute de dat la sac, te simti ca si cum ai fost la o sedinta cu un psiholog. Asadar, cand ai un coleg sau un sef care te enerveaza intr-o zi, mergi si varsa-ti nervii intr- sesiune de box
  3. Inveti sa te aperi si sa lovesti. Indiferent unde te aflii, este important sa stii sa te aperi si la nevoie sa lovesti. Valabil atat pentru femei cat si pentru barbati.
  4. Iti cresti increderea in tine. Nu numai ca te vei simtii mai relaxat dupa ce dai in sacul de box cu manusile tale dar te vei simtii mai sigur pe tine.
  5. Cunosti oameni noi. Boxul este practicat de oameni din diverse domenii, antreprenori, corporatisti, tineri, amatori de box si multe alte categorii sociale, cu care te poti imprietenii.

In momentul alegerii manusilor de box, acordati suficienta atentie si greutatii pe care acestea o au. Greutatea acestora este influentata de cantitatea de captuseala si poate varia intre 8 uncii(227 grame) si 20 de uncii (567 grame). In functie de activitatea desfasurata sau de categoria de lupta, trebuie sa va adaptati si manusile de box.

Alegeti intotdeauna materiale de calitate. Sportivi de performanta utilizeaza manusi din piele pentru ca sunt de calitate, lasa pielea sa respire si sunt durabile. Manusile din vinilin au un pret mult mai accesibil si sunt usor de curatat, insa au o durata de viata mai mic si pastreaza umezeala in interior.

Recomandam tuturor pasionatilor sa achizitioneze manusi de box adaptate activitatii pe care o practica pentru a performa in mod corespunzator.

Radio Teen

View all contributions by Radio Teen

Website: https://www.radioteen.ro