in

Airsoftul este un sport dureros?

airsoft sport constanta

Airsoftul a luat amploare ca fiind un joc gata sa ne scoata din rutina de zi cu zi si sa ne puna in situatii in care doar ne visam insa foarte multe persoane se intreaba daca acest joc este dureros sau daca pot fi raniti.

Pentru unele persoane airsoftul a devenit a doua “iubire” dupa paintball. Deoarece aceste persoane sunt obisnuite cu impactul bilelor de vopsea si vor spune ca nici airsoftul nu doare, dar sa analizam logic. Proiectilele folosite in airsoft sunt bilele, care in cadrul airsoftului sunt mai mici si prin urmare impactul unei bilelor va fi simtit mai mult ca fiind o piscatura.

Raspunsul la aceasta intrebare difera de la persoana la persoana in functie de gradul la suportabilitate, echipament folosit, distanta de tragere, bilele folosite etc.

In urma discutiilor cu clientii, dar si din experienta va putem spune ca durerea nu va mai reprezenta o grija. Cu cat sunteti mai aproape de tragator cu atat se va simti impactul mai puternic insa daca sunteti o fire competitiva si sunteti nimerit nu veti simti durerea pentru ca veti fi mai mult dezamagit de faptul ca strategia dumnevoastra nu a avut succes sau nu v-ati ascuns cum trebuie. Aveti nevoie de echipamente rapid, daca sunteti din Constanta vizitati un magazin airsoft local.

Competitivitatea, adrenalina, strategia si transpunerea unei situatii conflictuale va vor face sa uitati de durere.

In urma jocurilor va puteti alege doar cu vanatari fizice, rani de razboi, dar acest spor va poate ajuta din punct de vedere psihologic. In functie de temperamentul dumnevoastra veti avea diferite stari din cauza jocului pentru ca este posibil sa nu va fi descurcat asa cum v-ati dorit.

Durerea nu mai reprezinta o problema pentru persoanele ce sunt captate de acest sport si sunt sigur ca nici pentru dumnevoastra  nu va reprezenta dupa ce veti incerca!

craciun-pentru-toti

Craciun pentru toti, un nou eveniment la Ateneul Român

turnatoria metalu

Cum alegem o turnatorie de metale?