in

De ce se ingrasa barbatii casatoriti?

barbati casatoriti si grasi

Bărbaţii casatoriti sunt mai graşi pentru că, după ce îşi unesc destinele cu partenerele lor de viaţă, încep să mănânce mai multe dulciuri şi să bea mai mult vin, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Leeds Metropolitan University.

Potrivit acestui studiu publicat pe, bărbaţii casatoriti sunt mai graşi decât cei necăsătoriţi, iar acest lucru ar putea fi o consecinţă a faptului că cei din prima categorie par să mănânce mai multe dulciuri în comparaţie cu bărbaţii celibatari.

Totodată, bărbaţii căsătoriţi beau considerabil mai mult vin decât cei necăsătoriţi.

Oamenii de ştiinţă nu cunosc deocamdată motivul pentru care mariajul influenţează atât de mult atitudinea bărbaţilor faţă de greutatea lor corporală. Ei sugerează că această situaţie este o consecinţă a faptului că bărbaţii simt că pot să se „relaxeze” din acest punct de vedere după ce se căsătoresc.

O altă teorie spune că bărbaţii ale căror soţii sunt bucătărese talentate descoperă după o vreme că mănâncă alimente cu conţinuturi calorice mai bogate decât cele pe care le consumau în trecut.

Totodată, dacă soţiile lor sunt pasionate de cumpărături şi cofetării, atunci prăjiturile, torturile şi plăcintele cu fructe ar putea să apară destul de des în bucătăriile acestor familii.

Acelaşi studiu afirmă că unele dintre soţii îi hrănesc excesiv pe soţii lor, pentru ca aceştia să se îngraşe şi să devină mai puţin atrăgători pentru celelalte femei.

trooper in romania

Trooper la Arenele Romane, București

jurnal ucraina steag

Jurnal de Ucraina: Partea I