in

Blogul E Vîrgolici

Subiecte de interes public

E Vîrgolici este blogul unei jurnaliste sincere care își așterne orice gând, trăire și revoltă și vrea să spună lumii ceea ce simte și crede. Un loc unde nu se pun etichete și unde experientele se relaxează ironic, frumoși cu încredere în condei. Pasiune și dăruire pentru scris, asta definește E Vîrgolici.

Pe acest blog sunt abordate / prezentate / dezbătute / promovate în special subiectele pe care Ecaterina Vîrgolici le considera de interes public, subiecte suficient de bine ințelese de autoare astfel încât să le prezinte şi altor oameni. Din grămada de informaţii existente pe planetă, din grămada de subiecte posibile, pe acest blog veţi putea citi doar despre anumite teme, pe care Ecaterina Vîrgolici le consideră importante, relevante şi utile pentru noi toți.

Categorii de subiecte abordate de autoarea blogului E Vîrgolici: Crampee, Interviuri, Parteneriate, Revoltă socială. Toate aceste categorii de subiecte conțin infomații utile, amuzante, de unde vă puteți lua doza de optimism și bucurie, trăiri plăcute sau mai puțin plăcute.

Răsfoind  paginile acestui blog treci de la starea de amuzament la cea de ”Really? I didn’t know this!” și tot răsfoind articol după articol vei click-ui mereu pe ”read more about it”,  pentru că subiectele abordate de autoare îți vor capta atenția și este imposibil să nu vrei să afli finalul fiecărei teme.

Este ușor și plăcut să navighezi de la un subiect la altul. Blogul este bine structurat, curat și nu te iau durerile de cap încercând să găsești subiectul care te interesează. Trecere ușoară de la cele mai recente articole la cele mai vechi și foarte important, autoarea folosește diacriticele :).

Nu-l rata pe Nottara!

increderea in partener

Afla cum poate fi redobandita increderea in partener