in

Brian May și Kerry Ellis vor concerta in Bucuresti

brian may
brian may

Celebrul chitarist al legendarei trupe Queen, Brian May, compozitor, producător și unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni ai lumii va pasi pentru prima data pe taram romanesc.

Brian May este considerat unul dintre cei mai buni chitarişti ai lumii, acesta ocupând poziţia a şaptea în clasamentul realizat de Planet Rock, a 26-a în lista celor de la Rolling Stone şi a doua în urma voturilor strânse de Guitar World în 2012.

Artistul va susține un concert pe 14 martie 2016, la Sala Palatului, împreună cu Kerry Ellis, una dintre noile senzații de pe Broadway și West End-ul londonez. Show-ul de la București este inclus din cea de-a doua parte a turneului „One Voice”, care cuprinde alte 11 concerte în Europa de Est.

Concert Brian May si Kerry Ellis

Colaborarea dintre Brian May si Kerry Ellis a început după întâlnirea acestora în Londra, la audițiile pentru „We Will Rock You – The Musical”. Brian May a produs albumul artistei intitulat „Anthems”, care a fost promovat de un prim turneu susținut împreună în 2011.

Brian May este unul dintre membrii fondatori ai trupei Queen, alaturi de regretatul Freddie Mercury si de tobosarul Roger Taylor, fiind, totodata, compozitorul catorva dintre cele mai cunoscute piese ale formatiei.

 

Piesa „One Voice”, cel mai recent proiect al duo-ului, este una extrem de specială pentru Brian May:Lansarea acestui single a fost urmată și de turneul cu același nume, care îi va aduce pe cei doi pentru prima data și în România. Alături de nelipsitele piese Queen, concertul de la București va mai cuprinde și interpretari ale unor hituri clasice, inclusiv piese The Beatles

Biletele au fost disponibile începând cu data de 3 decembrie, pe www.eventim.ro. Evenimentul este prezentat de Emagic Classics, platforma care a mai găzduit în trecut show-urile unor artiști internaționali celebri precum Bob Dylan sau Sting.

promovare online

Promovare online – Afla care este noul trend in 2016

lara fabian

Lara Fabian revine in Romania pentru un nou turneu