in

Business Intro, prima scoala gratuita de antreprenoriat, a ajuns la cea de a 11-a ediție

business intro scoala gratuita de antreprenoriat
business intro scoala gratuita de antreprenoriat

Business Intro este întâia școală gratuită de antreprenoriat, iar 2015 este anul în care se ține cea de a 11-a ediție, ediție în care accentul va cădea pe un model de business neconvențional, prezent din ce în ce mai mult în contextul antreprenorial, businessul online.

Perioda de desfășurare a evenimentului este 6-8 mai la Casa RAF. Primele două zile vor fi rezervate ecommerce-ului și bloggingului. În ultima zi, participanții se vor ocupa, în mod practic, de un element vital al afacerilor online, marketingul. Simbound le va oferi acestora un training prin intermediul platformei de e-learning. La această ediție va participa Cristian China Birta, consultant, blogger și cel care a inițiat emisiunea Tv „Brandu’lu’ Chinezu” Pentru a te înscrie la Business Intro tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de facebook, Business Intro, și să completezi un formular.

Dacă și tu vrei să cunoști oameni faini și pregătiți si sa faci parte din prima scoala gratuita de antreprenoriat, hai la Business Intro. Pe parcursul celor opt ediții, Business Intro a făcut cunoștință cu mulți oameni, iar aceștia au învățat multe lucruri utile de la diferiți speakeri din domeniul antreprenoriatului. Acest proiect își propune să inițieze studenții în domeniul antreprenoriatului, să îi motiveze și să-i determine să dea startul propriei afaceri, iar primul pas este reprezentat de întocmirea unui bun plan de afaceri, aspect la care Business Intro se descurcă de minune.

Prima ediție a Business Intro a avut întâiul seminar intitulat ,, CHIAR POȚI’’, iar de la motivație s-a ajuns la ,, ATITUDINEA ANTREPRENORIALĂ’’, tema ultimului seminar. Așa începe povestea Business Intro, alături de dl Remus Nica, reprezentant CDE; Anda Racsa – Manager General la ABC Training Consulting; George Haber, antreprenor român în SUA; Calin Fusu, antreprenor de succes și mulți alții. Business Intro este un proiect al organizației DaAfaceri. DaAfaceri este o organizație nonprofit, care a fost constituită în anul 2003. Pe parcursul celor 12 ani de experiență, DaAfaceri și-a îndeplinit obiectivele prin intermediul programelor reușite pe care le-a coordonat, prin conferințe și multe alte proiecte care s-au bucurat de succes.

Mai multe detalii pe Business Intro

Targul de internship-uri platite in strainatate este organizat de AIESEC Bucuresti

Internship-uri plătite

Indeplinirea obiectivelor

Increderea in sine si indeplinirea obiectivelor