De ce sa alegi promovarea prin Facebook Ads?

  1. Facebook este reteaua sociala cu cei mai multi utilizatori din lume si cu cel mai mare grad de interactivitate.

2. Numarul utilizatorilor din Romania este de peste 11 milioane, adica aproximativ 83% din numarul total al utilizatorilor de internet din tara noastra.

3. Studiile arata ca 50% dintre consumatori pun mai mult pret pe pagina de Facebook a unei campanii decat pe website-ul acesteia.

Prin reclamele Facebook Ads produsele si serviciile firmei ajung catre un public cu care nu am mai interactionat si pe care il deginim ca facand parte din categoria potentialilor clienti, fie catre publicul care si-a manifestat interesul prin aprecierea paginii noastre. Cunoscand aceste detalii putem livra prin campaniile mesaje adecvate, astfel incat sa ne atingem obiectivele.

Cum functioneaza promovarea pe Facebook?

Targetarea audientei pe Facebook

Acesta permite o targetare fara precedent printr-o segmentare complexa, de la aspecte generale precum cele geografice (tara, oras, cartier) si demografice (varsta, sex, stare civila), pana la cele de natura comportamentala (preferinte, interese, hobby-uri grupuri si comunitati de care apartin consumatorii).

In momentul in care setem o campanie ar trebui sa ne gandim cine si-ar dori sa ne intalneasca. Plecand de la asta ar trebui sa ne prezentam scotand in evidenta toate atuurile de care dispunem. Cu ajutorul platformei Facebook Ads vom transmite mesaje esentiale doar acelor persoane care au un interes real fata de serviciile sau produsele noastre.

Este necesar sa cunoasteti faptul cainainte sa incepeti campanii Facebook Ads, trebuie sa va cunoasteti bine audienta, astfel incat sa targetati la costuri mici persoanele care ar putea fi interesate de produsele sau serviciile dumneavoastra. In implementarea de campanii realizam bannere care atrag userii sa efectueze conversii.

Pe baza acestor informatii puse la dispozitie de Facebook noi putem crea campanii de promovare care sa transmita mesajul catre un segment tinta bine definit evitand astfel risipa inutila de timp, energie si bani.

In functie de nevoile de dezvoltare specific afacerii tale putem construi campanii pe Facebook utilizand urmatoarele instrumente:

  • administrarea paginii;
  • campanii bazate pe conversii;
  • Campanii de retargeting;
  • Campanii integrate cu Google AdWords.

Inca nu te-am convins ca firma ta are nevoie de serviciile noastre

5 motive sa utilizezi campaniile de Facebook Ads:

  • numarul posibilor clienti este de  8 miloane la nivelul Romaniei
  • optiuni de tagetare foarte precise a campaniilor
  • cresterea brand-ului
  • cresterea numarului de persoane ce interactioneaza cu pagina sau site-ul
  • cresterea vanzarilor

Daca tot nu te-ai hotarat din diferite motive noi iti stam la dispozitie pentru a-ti oferi mai multe detalii.

Contactează-ne azi la 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail la contact@radioteen.ro si solicita o oferta.