in ,

Câștigă un loc într-o tabără de vis din UK! Participă GRATUIT la concurs!

mirunete concurs

Elevii din școlile generale și licee au șansa de a câștiga o tabără de limba engleză cu participare gratuită în UK. Concursul de proiecte Mirunette International Competition se află la a șasea ediție.

 

București, 8 februarie 2018. Mirunette International Education a lansat pe 1 februarie 2018 concursul național de limba engleză Mirunette Language Competition, editia a VI-a, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Ministerul Educației. Astfel, toți elevii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani care sunt creativi, încrezatori și pasionați de cultura britanică, pot participa gratuit, prin înscriere online, având șansa de a câștiga 2 tabere educaționale de limba engleza în Anglia, în campusurile unor prestigioase școli și universități la nivel mondial!

La Mirunette Language Competition se pot înscrie elevi din întreaga țară. Aceștia trebuie să fie susținuți de profesori de limba engleză, iar profesorii care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs vor putea participa gratuit ca însoțitori de grup într-o tabără de vară internațională.

Concursul Mirunette Language Competition este un îndemn către toți tinerii talentați și ambițioși de a-și valorifica potențialul și de a face un prim pas către descoperirea unei culturi bogate în mediul internațional creat de o tabără în Anglia!

Înscrieri până pe 25 martie 2018

Perioada de desfășurare a concursului este 1 februarie – 19 mai, prima etapă, cea de înscriere, încheindu-se pe 25 martie, ora 18.00. Vă puteți înscrie la concurs aici! Procesul de înscriere conține câteva întrebări ale căror răspunsuri se regăsesc pe site-ul organizatorului.

A II-a etapa va avea loc între 1 Aprilie si 22 Aprilie 2018, ora 18.00. Toți cei admiși în etapa a II-a vor trebui să completeze online, pe site-ul organizatorului, un test și să participe și la o proba de creativitate (participarea va fi, de asemenea, online). Testul și proba de creativitate vor fi publicate pe site cel târziu în data de 31 Martie 2018. Corectarea și evaluarea se vor face de către o comisie formată din reprezentanți ai Mirunette International Education și partenerii de concurs ai acestuia. În urma evaluarii vor promova în etapa a III-a primii 20 de participanți din fiecare grupă de vârstă (10-13 ani, respectiv 14-17 ani).

Marii câștigători vor fi anunțați în data de 19 mai 2018 în cadrul Festivitatii de premiere organizată de Mirunette International Education.

Premiem inteligența!

Toți cei 40 de finaliști ai concursului vor câștiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleză Cambridge oferite de British Council, cărți de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Bușteni, Hotel Royal din Poiana Brașov și Castelul Cantacuzino din Bușteni, vouchere pentru atelier si vizita de la Oraselulcunoasterii.ro, atelier de robotică și coding de la Small Academy, bilete la Opera Comică și Happy Cinema, și multe alte surprize de la Juggler.ro, Idealboardgames.ro și Fidgetz.ro.

Despre Mirunette International Education

Mirunette International Education una dintre cele mai renumite și de încredere agenție de turism educațional din România, recomandată de cei peste 600 elevi ce se înscriu anual în programele de vară și academice.

Taberele internaționale Mirunette sunt concepute astfel încât să îmbunătățească nivelul de limbă străină, dar și abilitățile sociale, spiritul critic și încrederea în forțele proprii. Pentru mai multe detalii, accesați www.mirunette.ro/tabere-de-vara!

concert vunk

Vunk la Hard Rock Cafe

concert sala palatului

Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna la Sala Palatului