in ,

Ce inseamna fotografia de portret?

fotografia de portret

Fotografia de portret reprezinta o imagine statica in care persoana nu se misca si ne transmite detalii si starea de personalitate a acesteia.  Aceasta tehnica se adreseaza tuturor persoanelor pasionate de fotografie, dar nu numai.

Cu ajutorul fotografiei de portret poti sa surprinzi orice gest, expresia fizica sau psihica a participantului, fiind unul din cele mai preferate genuri fotografice. Solicitantii acestui gen fotografic isi doresc sa-si aminteasca toata viata de momentele minunate si amintirile nepretuite cu cei dragi, de evenimentele-cheie din viata copiilor, de tot ceea ce ii face fericiti.

Referitor la fotografii care realizeaza fotografii de portret, acestia trebuie sa se specializeze si informeze in permanenta, sa citeasca documente de specialitate si sa exerseze mereu pentru a putea face fata solicitarilor. Pentru astfel de servicii puteti incerca serviciile unui fotogaf din Oradea.

Desi avem impresia ca fotografia este ceva simplu, profesionistii in domeniu ne contrazic. Fotografiatul nu este simplu, este complicat si vast. Pentru a avea o fotografie cat mai buna si sa se incadreze in tema care se doreste a fi abordata este nevoie de instrumente profesioniste, de luminozitate si contrast potrivite.

De asemenea, fotografia de portret fiind destul de ampla are reguli clare si stricte, fiind diferita atat pentru barbati, femei, copii, grupuri sau cupluri, dar si pentru anumite pozitii ale corpului. Totodata, in fotografia de portret, profesionistii tin cont si de varsta persoanelor fotografiate.

teatrul evreiesc de stat

POVESTE FĂRĂ SFÂRȘIT la TES la Teatrul Evreiesc de Stat

ochelari de soare de dama

Un accesoriu nelipsit: ochelari de soare