in

Ce sa faci Valentine’s Day?

ziua indragostitilor

Valentine’s Day este Ziua Indragostitilor in traditia occidentala; aceasta zi se sarbatoreste in fiecare an pe data de 14 februarie.

In fiecare colt al lumii se sarbatoreste aceasta zi a dragostei, unde oamenii isi petrec timpul in mod romantic cu persoana iubita sau trimit felicitari de dragoste unei iubiri secrete. De exemplu, in Franta este cunoscuta ca simpu “Sfantul Valentin”, iar in Danemarca si Norvegia este cunoscuta ca “Valentinsdag”. In Suedia este numita “Ziua tuturor inimilor”

Referitor la Romania, sarbatoarea traditionala a iubirii este pe 24 februarie si poarta numele de “Dragobete”, dar romanii au inceput sa sarbatoreasca din ce in ce mai mult “Valentine’s Day”.

Mai sunt cateva zile pentru a sarbatori aceasta zi a dragostei, asa ca trebuie sarbatorita cum se cuvine. Trebuie sa ne gandim serios la cateva idei dragute cu care sa reusim sa ne suprindem partenerul/partenera intr-un mod cat mai placut. Daca nu sti cum sa-ti surpinzi parteneru/partenera sau ai prea multe idei si nu stii pe care sa o alegi pentru ca nu dispui de foarte multe resurse financiare, iti recomand cateva idei simple si ieftine care demonstreaza ca iubirea este mare intre voi:

1. Fa-i o declaratie de dragoste, spunand-ui ceea ce simti pentru el/ea si de ce il/o iubesti;
2. Ia un pix si o foaie si decupeaz-o in inimioare pe care sa scrii motivele pentru care iubita/iubitul iti face ziua cat mai frumoasa;
3. Poti sa realizezi un filmult facut din fotografii cu voi doi;
4. Pregateste-i o cada cu apa calda, cu petale de trandafir si ofera-i iubitei/iubitului un masaj relaxant;
5. Pregateste-i o cina romantica, cu un pahar de vin rosu;
6. Aranjeaza camera cu petale de trandafir si cu lumanarii avand lumina difuza, un miros afrodiziac de vanilie, o muzica ambientala calmanta;
7. Puteti sa priviti un film de dragoste impreuna.

Ziua Indragostitilor se sarbatoreste zi de zi atunci cand cele doua persoane se iubesc. Nu trebuie sa ai neaparat o zi in care sa-ti manifesti dragostea vis a vis de cealata persoana.
Desi aceasta zi nu este o zi specifica romanesca, aceasta zi prinde radacini tot mai adanci cu fiecare an ce trece.

internship la radio

Internship la radio, noul program lansat de Radio Teen

yoga pentru incepatori

Inscrie-te la cursul de yoga pentru incepatori