in

Ce spune despre tine modul in care strangi mana cuiva? (II)

modul in care strangi mana

Strangerile de mana executate incorect lasa intotdeauna o impresie proasta. Mai jos gasesti cateva greseli uzuale pe care ar trebui sa le eviti de fiecare data cand strangi mana cuiva.

1 Without eye contact – Fara Contactul cu ochii

Ai strans vreodata mana cuiva si nu ai privit in ochi respectiva persoana? Probabil ca se intreba ce ai avut sa ascunzi. Faptul de a nu privi in ochi cealalta persoana te face sa pari  nepoliticos.  In cazul in care lipsa de contact cu ochii se datoreaza anxietatii sociala, practica uitandu-te la un punct fix intre ochii celuilalt, astfel incat sa para ca ai intalnit privirea interlocutorului.

2 Just fingers – Doar degetele

Chiar mai rau decat strangerea de mana moale este cea in care se strang doar degetele celeilalte persoane. Pentru a evita a cadea in aceasta capcana, asigura-te ca partea mainii dintre aratator si degetul mare se ating inainte de a intalni mana celeilalte persoane.

3 The Vice – Stansoarea

Acest stil persuasiv este preferat de oameni in afaceri, si dezvaluie dorinta de a domina si de a asuma controlul precoce al
relatiei  sau de a pune oamenii la locul lor. Mana este prezentata cu fata in jos urmata de doua trei scuturari ale unei stransori puternice ce poate opri circulatia sangelui in mana.

4 The Bone crusher – Sfaramatorul de oase

The Bone Crusher-este cel mai de temut dintre toate strangerile de mana. Aceasta strangere este reprezentativa pentru persoanele foarte agresive. Acestea fara avertizare profita de avantajul timpuriu si incearca sa demoralizeze adversarul prin strangerea ferma a mainii.

5 The Stiff-Arm Thrust – Impingerea rigida a bratului 

Scopul  principal al acestui tip este de a mentine la distanta de spatiul personal o cealalta persoana. Este de asemenea, utilizat de catre
persoane semnalate in mediul rural, care au spatiu personal mai mare trebuie si doresc sa isi protejeze teritoriul. Aceste persoane vor inainta chiar piciorul drept pentru a pastra distanta.

Tot ce trebuie sa faci pentru a da mana cu o alta persoana intr-un mod corect, este sa practici stiluri de strangere a mainii cu prietenii si colegii tai.

BuzzCamp

Investeste inteligent in viitorul tau si vino la BuzzCamp

Imaginea exterioara este imaginea de sine

Ce este imaginea exterioara?