in

Ce trebuie sa intrebi cand alegi un salon de nunta

salon nunta

Evenimentele importante din viata noastra necesita multa atentie, iar modul in care acestea se desfasoara, va influenta amintirile noastre, dar si ale invitatilor.

Unul dintre factorii ce determina succesul unui evenimente este locatia. Sa presupunem ca urmeaza sa va casatoriti si sunteti in cautarea unui salon pentru nunta, dar nu stiti cu sa alegeti salonul ideal.

Pentru a va usura aceasta sarcina trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

  1. Data evenimentului
  2. Solicitati cat mai multe informatii despre sala (disponibilitate, capacitte, pret, numarul de ospatari, dotari, restrictii in privinta intensitatii muzicii, orele in care poate fi folosita sala, cum se face accesul s.a.)
  3. Decorul

Nu ezitati sa intrebati de decor.  In urma discutiei cu proprietarul sau persoana responzabila de sala respectiva trebuie sa stiti daca va asigura decorul pe care vi-l doriti, daca va permite sa decorati sala cu terti.

Solicitati detalii despre forma meselor, pentru a putea decide ornamentele pentru salonul de nunta si sa va puteti face o idee despre costurile cu decorul.

  1. Meniul

Pentru ca evenimentul sa fie asa cum ati visat stabiliti meniul de nunta pe care il veti servi invitatiilor, precum si pretul acestuia. Nu uitati sa luati in calcul toate lucrurile de care aveti nevoie inainte de a semna. Solicitati informatii despre bauturi, feluri de mancare, variatii de preturi, candy bar s.a.

  1. Alte aspecte

Solicitati informatii despre parcare, daca ofera cazare, muzica, forma salii, ringul de dans, podeaua, geamurile etc.

Acestea sunt pe scurt cateva dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont in momentul in care inchiriati un salon de nunta. Acordati atentie fiecarui detaliu pentru a avea un eveniment de nota 10.

imbracaminte ieftina

Afla cum poti sa te imbraci ieftin si sa arati bine

aparentele inseala

Cum sa cumperi haine ieftine si sa economisesti