in

Concert Emy Dragoi

concert emy dragoi

Emy Drăgoi va prezenta pe scena Teatrului Odeon din Bucureşti, vineri, 13 mai 2016, de la ora 19.00, un gen muzical cu o istorie şi un parfum aparte in CARAVANA JAZZ MANOUCHE – omagiu DJANGO REINHARDT & STEPHANE GRAPPELLI.

Aduse din Franţa – ţara în care  Emy Drăgoi şi-a desăvârşit studiile muzicale, primind titlul de „Artistul anului”, în care i-a descoperit pe iluştrii promotori ai acestui gen muzical, Django Reinhardt şi Stephane Grapelli, dar şi un gen muzical care îl inspiră în propriile apariţii interpretative şi creaţii componistice – acorduri muzicale inedite vor fi înfăţişate publicului într-o formulă  vocal-instrumentală ea însăşi specială.

Alături de Emy Drăgoi şi Jazz Hot Club România, vor apărea pe scenă membrii din trei generaţii de muzicieni ai familiei sale – Bică Drăgoi (acordeon), Bianca Drăgoi (vioară), Alessia Drăgoi (vioară). Acestora li se vor alătura alţi câţiva instrumentişti de top – chitaristul Robert Cina, acordeonistul Emilian Jr., precum şi un chitarist special invitat din Franţa. Mai mult decât atât, spectacolul este întregit prin prezenţa, într-o ipostază mai puţin cunoscută, a actriţei Anca Sigartău.

Apreciată pentru rolurile sale din teatru şi film, pentru prezenţele de la radio şi televiziune, aceasta are însă şi o solidă pregătire muzicală şi legături nu doar tangenţiale cu muzica, pe care în acest spectacol le dezvăluie din plin.

Alăturarea şi armonizarea unor artişti din generaţii diferite îşi găsesc punctul comun în frumuseţea, muzicalitatea şi în atmosfera creată de ritmurile de jazz manouche, înnobilate de virtuozitatea şi de  valoarea celor care le transmit către public.

Preţul biletelor: 53 lei – 31.80 lei

program teatru excelsior

Program spectacole Teatrul Excelsior mai – 2016

cultura generala bogata

Vrei să ai succes profesional? Cultura generală este cheia!