in

Concert in premiera al trupei Toto

trupa toto in romania

In data de 27 iunie trupa Toto va concerta în premiera în Romania, la Sala Palatului din Bucuresti, unde publicul va avea ocazia sa asculte cele mai celebre piese ale formatiei, dupa o lunga asteptare. Fanii vor avea ocazia sa se delecteze cu piesele lor live, cum ar fi „Hold the Line”, „Africa”, “Rosanna”, “I won’t hold you back”, “Georgy Porgy” si multe altele din bogatul lor repertoriu de piese legendare.

Trupa Toto face parte din putinele grupuri din industria muzicii care au reusit sa marcheze cultura pop. Membrii trupei Toto s-au facut remarcati si recunoscuti pentru performantele lor live din muzica.

Acestia au lucrat intr-o varietate de proiecte, iar amprenta fiecarui membru al formatiei musicale Toto poate sa fie ascultata pe un numar impresionant de peste 5000 de albume, care le-au adus vanzari de peste o jumatate de milliard de copii in intreaga lume. Totodata, performantele lor nu au trecut fara sa fie recunoscute de NARAS (Naţional Academy of Recording Arts and Sciences),unde a primit nu mai putin de 225 de nominalizari la premiile Grammy. Trupa a reusit sa vanda in jur de 35 de milioane de albume, iar in prezent continua sa umple stadioanele si sali de concerte peste tot in lume.

Toto reprezinta un simbol al culturii pop si este printre putinele trupe care si-au pastrat stilul original, in ciuda tuturor schimbarilor din curentele muzicale, bucurandu-se de-a lungul celor 36 de ani de cariera de numerosi fani din toate generatiile.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului se găsesc în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro, la urmatoarele preţuri: VIP – 450 de lei, categoria 1 – 315 lei, categoria 2 – 225 de lei, categoria 3 – 171 de lei, categoria 4 – 121,5 lei.

Sursa: www.mediafax.ro

 

 

concurs cercetator 2015

Participa la concursul „Tanarului Cercetator 2015”

one republic

Cum sa imi petrec timpul liber ? Alaturi de One Republic