concert madrigal

Corul Madrigal la Ateneul Roman

Corul National de Camera “Madrigal – Marin Constantin”va sustine doua concerte de Craciun pe 18 si 19 decembrie 2017 la Ateneul Roman. Ambele evenimente au loc la ora 19:30.

Biletele au fost puse deja in vanzare, iar preturile acestora sunt:

       Categoria VIP – 250 lei

       Categoria 1 – 125 lei

       Categoria 2 – 80 lei

       Categoria 3 – 50 lei

 

Cu experienta celor 54 de ani de activitate si cu un repertoriu greu de egalat, Corul National de Camera “Madrigal – Marin Constantin” a pregatit  pentru aceasta iarna un regal de cantece si colinde de iarna din repertoriul romanesc si international. Dirijate de Anna Ungureanu, concertele aduc in fata publicului bucurestean traditionalele colinde de Craciun, in interpretarea inconfundabila a celui mai celebru ansamblu coral romanesc.

Infiintat in anul 1963, de catre reputatul dirijor Marin Constantin, Corul National de Camera “Madrigal – Marin Constantin” a sustinut mii de concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America si Asia. Este etalonul mondial al muzicii corale camerale, cu un repertoriu indreptat catre Renasterea europeana, creatia bizantina si muzica contemporana romaneasca si universala.

In luna decembrie aveti suficiente motive pentru a face o vizita la Ateneul Roman.  Corul Madrigal v-a pregatit doua concerte de exceptie cu ocazia venirii sarbatorilor, concerte care va vor adduce bucuria sarbatorilor de iarna.

Radio Teen

View all contributions by Radio Teen

Website: https://www.radioteen.ro