in

Craciun pentru toti, un nou eveniment la Ateneul Român

craciun-pentru-toti
craciun-pentru-toti

Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARSXXI organizeaza sub Înaltul Patronaj al M.C.P.N., in data de 20 decembrie la orele 19h la Ateneul Român , gala Craciun pentru toti . Evenimentul este organizat in colaborare cu FILARMONICA „GEORGE ENESCU” si TVR.

Acest spectacol este înscris în programul de activitate „Cultura vector al evoluţiei societătii moderne” , program ce reprezinta un obiectiv principal al Fundaţiei Solidaritatea Culturală Română iar punctul cel mai important din cadrul programului, este acest eveniment cultural care se produce anual sub forma unei gale extraordinare umanitar caritabilă.

Acest spectacol extraordinar reuneşte artiştii care au decis să pună la dispoziţie timpul şi talentul lor, în mod gratuit, pentru a ne ajuta să strângem fonduri şi să oferim o mică bucurie de Sfintele Sărbători copiilor victime ale inegalitatii de sanse. Cu alte cuvinte si de data aceasta beneficiul este rezervat în totalitate copiilor defavorizaţi 
In aceasta a 18-a ediţie pe scena Ateneului Român va evolua grupul instrumental Traffic Strings care vor prezenta spectacolul „ClassiComiShow” ®.

Bazat pe muzică de Strauss, Rossini, Puccini, Șostakovici, „ClassiComiShow” ®, contine un fir roșu care unește conceptul de divertisment de inalta clasa cu tuse fine de interacțiune între public și artiștii de pe scenă .

Toate capodoperele muzicale care fac parte din sunt regizate astfel încât muzica este acompaniata de elemente teatrale care aduc un colorit plin de voiosie si voie buna , specific sarbatorilor de iarna ,  elemente care vor adauga muzicii un plus de culoare, vivacitate și farmec.

Pe scena vor evolua si dansatori profesionisti care vor delecta publicul cu prestatia lor pe muzica de vals si tango argentinian .

Din fondurile stranse in urma vanzarii biletelor, Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARSXXI cumpara anual instrumente , accesorii si partituri pe care le doneaza in mod direct copiilor talentati din liceele de muzica din tara cat si institutiilor de invatamant a caror obiect de activitate este pregatirea tinerilor pentru aceasta profesiune nobila, muzica.

Calitatile unui fotograf de nunta

airsoft sport constanta

Airsoftul este un sport dureros?