in

Cum alegi o formatie de nunta profesionista

formatie pentru nunta

Pentru majoritatea dintre noi, in cazul in care nu avem o cunostinta care sa ne recomande o formatie de nunta, utilizam motoarele de cautare sau Youtube pentru a gasi o orochestra. Din experienta noastra, cel mai important lucru este ca muzica pe care o gasiti sa fie pe placul dumneavoastra, iar apoi pretul.

Mai jos gasiti pasii necesari pentru a alege cel mai bun raport calitate-pret:

  1. Urmareste videoclipurile formatiei

Astfel vei aprecia calitatea solistilor si instrumentistilor. Totodata, veti putea observa daca acestia canta din pasiune, prin faptul ca zambesc si pun patos in ceea fac. Va recomandam sa va inarmati cu rabdare si sa urmiti cu atentie mai multe formatii pe Youtube sau website-ul acestora.

  2. Cere oferte

Dupa ce te-ai hotarat ascultand cateva informatii poti sa incepi sa ceri oferte telefonic sau prin mail, precizand data la care organizezi nunta. Apoi analizezi cu atentie detaliile ofertei si preturile. Este important de stiut ca unele formatii de nunta ofera reduceri in zilele de duminica si in luni de extra sezon.

 

 

3. Intalnirea si semnarea unui contract

La intalnire poti intreba daca au sistem propriu de sonorizare, lumini de scena, ce genuri de muzica abordeaza, ce experienta au si altele. Este indicat sa semnati un contract cu privire la serviciile stabilite. Precizati inainte genurile de muzica ce se vor canta, chiar si melodii. De obicei se ofera un avans de 10-20% din valoarea sumei stabilite.

 

Speram ca informatiile prezentate va vor fi de folos.

masa toaleta cu oglinda

Mese de toaleta elegante pentru orice femeie

cursuri de inot

De ce sa mergi la cursuri inot? Iata cateva motive