in

Cum imi pot imbunatati limbajul corpului?

Cum sa iti imbunatatesti limbajul corpului?

Limbajul corpului este mai vechi si  mai innascut pentru noi oamenii decat limbajul sau expresiile faciale. Pentru a-ti imbunatati limbajul corpului trebuie sa cunosti cele trei reguli, dupa cum urmeaza:

1 Concentreaza-te pe pozitia picioarelor

Carol Kinsey Goman a facut studii asupra importantei limbajului corpului la locul de munca. Cel mai bun sfat este sa ai grija de pozitia picioarelor. Oamenii sa se concentreze foarte mult pe partea superioara a corpului, nestiind ca picioarele arata mult mai mult despre emotiile noastre decat ne-am fi putut imagina. Spre exemplu, cand te apropii de doi oameni vorbind, exista doua posibilitati de a fi primit: daca picioarele colegilor tai stau in loc si ei isi misca doar trunchiul, e semn ca ei nu vor sa li te alaturi conversatiei. Dar daca picioarele lor se deschid sa te includa, atunci stii ca esti binevenit sa li te alaturi.

2 Zambeste- te va face mai fericit

Zambim pentru ca suntem fericiti. Dar merge sa zambim si cand suntem suparati? Cercetatorii cred ca da. Oamenii care zambesc, fara sa se simta neaparat fericiti, pot sa isi induca singuri o stare de fericire. Se pare ca modul in care simtim emotiile nu este limitat doar de creier- exista parti ale corpului nostru care ne ajuta la consolidarea emotiilor pe care le avem. Desigur, sa stii sa zambesti bine, e o alta teorie. Pentru moment, incearca un zambet inainte de o conversatie dificila, interviu de angajare sau intalnire. Ti-ar putea aduce succesul.

3 Coboara-ti vocea si respira adanc

Barbatii si femeile care au voci profunde au sanse mai mari sa ajunga in conducere si in general sunt perceputi ca avand o mai mare autoritate.  Pentru a-ti coborî vocea, mai ales înainte de un interviu, incearca sa respiri foarte adanc. Zona gatului se va relaxa, zona care controleaza tonul vocii tale.

 

Castiga cu Radio Teen

Radio Teen isi rasplateste ascultatorii cu multe cadouri faine

Castiga cu Radio Teen

Regulamentul concursului „Castiga cu Radio Teen”