in

Cum sa i-ai o masina in leasing auto in doar doua ore!

masini in leasing

In vreme de pandemie este indicat sa limitam accesul in locurile aglomerate, fie ele in transportul in comun. Asadar, o solutie poate fi achizitionarea unei masini prin leasing auto fie sa utilizam mijloacele de transport in comun in orele mai putin aglomerate dintr-o zi.

Daca nu va permiteti sa achizitionati o masina buna cu plata cash puteti opta pentru plata prin leasing auto. Este acelasi lucru cu un credit, intrucat se plateste o rata lunara pentru bunul achizitionat.

Euro Leasing vine cu o solutie de creditare auto pentru masini second hand aprobata in doar doua ore. De asemenea, pune la dispozite peste 200 de masini in parcul auto din Bucuresti, Splaiul Unirii, 865h. Puteti face o vizita oricand fara pretentia de a cumpara neaparat.

Conditii de creditare

Pentru a obtine masina pe care o doresti prin credit auto, este necesar sa faci o vizita la sediul Euro Leasing si sa prezinti buletinul. Consultatii vor verifica eligibilitatea in scurt timp si va vor gasi cea mai buna varianta de creditare . Se ofera leasing auto atat pentru angajati, pensionari cat si tineri. Aprobarea se poate face in functie de venitul dumneavoastra, iar avansul poate fi chiar si 0%.

De asemenea, exista solutii si pentru persoanele juridice care au nevoie de flote intregi pentru desfasurarea activitatilor. Este important de mentionat pentru antreprenori ca TVA-ul poate fi deductibil direct pe firma.

Acestea sunt atent verificate si vin cu o garantie la pachet de 12 luni. De asemenea, personalul Euro Leasing este profesionist si iti poate oferii consultanta gratuita in alegerea masinii potrivita pentru tine.

Acestia au masini sh la preturi pentru toate buzunarele de la Dacia Logan pana la Mercedes E Class. Este de mentionat ca aceste masini nu sunt de o vechime foarte mare pentru a asigura siguranta pasagerilor si a reprezenta o investitie pe termen lung.

 

 

saltea

Cum alegi salteaua potrivita pentru tine