in

Cum sa imi petrec timpul liber ? Alaturi de One Republic

one republic
one republic

Daca inca nu te-ai hotarat unde sa-ti petreci timpul liber in nou an, iti propun sa-ti arunci o privire peste urmatoarele evenimente muzicale din 2015, concertul lui Kurt Elling si  al trupei One Republic.

Pentru inceput, ca sa intri in atmosfera muzicii, trebuie sa stii ca Kurt Elling va sustine primul concert muzical in Bucuresti, la Sala Radio. Daca iubesti jazz-ul ne vedem pe 5 Martie sa urmarim spectacolul cunoscut sub numele Passion World, ce se axeaza pe tema iubirii. Prețul unui bilet este accesibil pentru toata lumea, cuprins intre 85-145 lei.
Pentru prima data in Romania va concerta si una din cele mai iubite trupe ale momentului de pop-rock One Republic pe 4 iunie, incepand cu orele 19:00, la Arenele Romane din București, pentru a-și promova cel mai recent album intitulat Native.

Trupa americana One Republic, ce a fost lansata la inceputul anilor 2000, a avut de parcurs un drum destul de lung pentru a ajunge azi sa se claseze printer cele mai appreciate formatii. Aceasta formatie a fost infiintata in 2002 de catre compozitorul si producatorul Ryan Tedder si prietenul său din liceu, Zach Filkins, în Colorado Springs, avand numele inițial de Republic.

Intr-un timp relative scurt, trupa a semnat un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivandu-se formula: Tedder la voce, Filkins la chitara si backing vocals, Eddie Fisher la tobe, Brent Kutzle la bas si violoncel, iar Drew Brown la chitara. Cu doua luni inainte de lansarea albumului, formatia a fost abandonata de Columbia Records. Albumul de debut a avut loc in anul 2007, in SUA, materialul Dreaming Out Loud avand de aceasta data sprijinul Interscope Records.

Primul single, „Apologize”, a devenit un hit incontestabil, versiunea remixata de Timbaland ajungand pe prima pozitie a clasamentelor muzicale din 16 tari, aducandu-le totodata si prima nominalizare la premiile Grammy. Al doilea single, „Stop and Stare”, a reusit la sa se pozitioneze bine in clasamentele Billboard, albumul ajungand sa fie rasplatit cu mai multe discuri de platina si aur pentru numarul de vanzari inregistrate.

Al doilea album, numit Waking Up (2009) a continuat seria pieselor de succes cu noi single-uri: „All the Right Moves”, „Secrets”, „Marchin On” sau „Good Life”. Al treilea album, a fost lansat in luna martie a anului trecut, debutand direct pe locul 4 in Billboard 200.

De-a lungul timpului, OneRepublic si-a constituit un portofoliu consistent de nominalizari la diferite premii din industria de muzica precum Grammy Awards, MTV Music Awards, People’s Choice Awards sau Billboard Music Awards.

Pentru a afla cat mai multe detalii si alte personalitati care vor veni in noul an in Romaina accesati www.iqool.ro

Concert in premiera al trupei Toto

internship la radio

Internship la radio, noul program lansat de Radio Teen