in

De 10x Curățenia de Primăvară cu Team Work

Iubitorii mediului înconjurător sunt invitați să participe la Curățenia de Primăvară

În zilele de 4 și 5 aprilie 2015, Asociația Team Work îi invită pe toți iubitorii mediului înconjurător să participe la cea de-a 10-a ediție a „Curățeniei de Primăvară”, pentru a aniversa împreună, în stilul specific nouă, 10 ani de voluntariat în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, partener al proiectului din anul 2006.

Deoarece vremea nefavorabilă nu ne-a permis să putem organiza și în weekend-ul 28, 29 martie prima parte a „Curățeniei de Primăvară 2015″, Asociația Team Work și-a propus ca pe 4, 5 aprilie să întrunească participanți cât pentru toate cele 4 zile, respectiv aproximativ 400 de voluntari. Alături de aceștia dorim să desfășurăm, așa cum facem în fiecare an, activități de ecologie precum greblatul frunzelor, tăiatul lăstărișului, adunarea selectivă a deșeurilor și, mai ales, să ne bucurăm împreună de împlinirea celor 10 ani de existență ai proiectului. Evenimentul se va desfășura între orele 10.00-15.00, în arii ale Grădinii Botanice care vor fi anunțate în fiecare dimineață.

Înscrierea la „Curățenia de Primăvară 2015″ se face prin intermediul completării formularului de pe blog-ul Team Work, care este deschis până vineri, 3 aprilie, inclusiv. Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani.

Fiecare zi a celei de-a 10-a ediții a evenimentului se va încheia cu surprize pentru a răsplăti efortul depus din partea voluntarilor participanți și, mai ales, entuziasmul și implicarea de care dau dovadă de fiecare dată. În plus, atât pe 4, cât și pe 5 aprilie, la intrarea în Grădina Botanică va fi amplasat un stand de donații cu obiecte handmade realizate de către membrii Team Work. Banii strânşi ulterior vor fi utilizaţi în amenajarea Grădinii din Cărţi, un nou spaţiu destinat tinerilor, unde aceştia să poată citi, învăţa şi lucra într-un cadru natural.

Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina de Facebook.

Vă aşteptăm să aniversăm prin voluntariat cea de a 10-a ediţie a Curăţeniei de Primăvară în Grădina Botanică Bucureşti!

Ce mesaje transmit ochii interlocutorului

Ce mesaje transmit ochii interlocutorului

Respectul de sine este esential pentru linistea interioara si pentru satisfactia personala

Respectul de sine- increderea in sine