in

Devino voluntar la Curățenia de Primăvară 2018 în Grădina Botanică din București!

Afis Curatenia de Primavara 2018 - comunicat

Asociația Team Work începe înscrierile la „Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică”, ediția 2018, eveniment realizat din 2006 în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

„Curățenia de Primăvară” va avea loc pe parcursul a 3 weekenduri: 10-11, 17-18, 24-25 martie, adresându-se tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 14 ani care doresc să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător. În cele 6 zile sunt așteptați voluntari care să desfășoare acțiuni de pregătire a spațiului Grădinii Botanice pentru sezonul de primăvară, precum tăierea și înlăturarea rădăcinilor lăstărișului sau greblarea și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul de lucru este între orele 09:30-14:30, activitatea desfășurându-se în sectoare din Grădina Botanică București ce vor fi anunțate în dimineața fiecărei zile de curățenie.

Înscrierea pentru oricare dintre zilele din cadrul ediției 2018 a Curățeniei de Primăvară se face prin intermediul completării formularului de pe blog-ul Team Work. Toți voluntarii vor fi informați asupra eventualelor modificări generate de vreme. La finalul activității vor fi acordate diplome de voluntariat.

concert madrigal

Corul Madrigal la Ateneul Roman

magazin en gros

Unde gasesti marfa en gros pentru magazinul tau?