in

Distractie cu Lirika, Armin van Buuren și What’s Up

Salutare, iubitori de distractie .  muzici, concerte și „ieșeli”! Sunteți pregătiți de un nou val de evenimente?

Indiferent de răspunsul vostru, noi vă spunem că deşi gradele din termometre sunt în continuă scădere, localurile devin din ce în ce mai călduroase și primitoare. În caz că vă gândiți că mai e mult până în week-end, săptămâna aceasta distracția începe de joi, 6 noiembrie, cu trupa Lirika, ce va concerta la Grill Pub. Starea de bine începe la ora 21:00, așa că aveți timp să vă pregătiți până atunci. Membrii trupei promit să vă încânte auzul cu versuri pe ritmuri de pop-rock și…poezie. Va fi super distractie.

Acum că v-ați încălzit și ați intrat într-o atmosferă destinsă, poate v-ar plăcea ca vineri să faceți puțină curațenie în jurul vostru la Noaptea devoratorilor de publicitate și nu, nu vă invit la strâns de gunoaie, ci la un mod distractiv și interactiv de vă petrece timpul liber la Sala Polivalentă alături de What’s Up. Acum că ați făcut ordine prin jur și prin gânduri, chiar dacă vă sărbătoriți ziua sau nu pe 8 noiembrie, Armin Only Intense ar putea fi un cadou care să vă bucure urechile și spiritul.

Așadar, vă așteaptă un sfârșit de săptâmână plin de evenimente, distractie si tineri frumoși. Să vă distrați tare și să profitați din fiecare minuțel al tinereții voastre!

Cu bine,

Echipa Radio Teen!

aparentele inseala

Aparentele inseala-Nu uita asta niciodata!

Incredere in puteri

Cum sa ai mai multa incredere in tine