comunicare

Elementele unei comunicari reusite cu o femeie

Acest articol are ca scop dezvaluirea elementelor ce duc la o comunicare reusita, o comunicare ce are curs natural fara sa te intrebi: “Oare ce ii zic sa o cuceresc?”.

De fapt sa te concentrezi pe ce ii spui ca sa o cuceresti iti mananca multa energie si te pui sigur in pozitia de cel care urmareste in loc sa fie tu urmarit, nu ai vrea sa te urmareasca ele pe tine? Sa fie curioase, sa te vada ca pe un tip diferit si special?

Ok… te duci la un interviu, esti imbracat la camasa, te afli in fata unei cladiri mari plina de birouri, este vorba de o multinationala, ca sa ajungi la locul unde vei sustine interviul treci prin 3 camere pana sa intri in biroul directorului.

Directorul inalt si bine imbracat te invita sa te asezi pe un scaun in timp ce el se aseaza pe un scaun mare si confortabil, iti citeste cv-ul evaziv se uita in ochii tai si te intreaba: Ce poti oferi companiei?
Directorul stie ce iti poate oferi, tu ce ii poti oferi?

Inceteaza sa te califici in fata ei sa o vezi ca pe o zeita, e doar una dintre femeile cu care vorbesti.Tu trebuie sa fi directorul acelei multinationale sa stii ce ii poti oferi ei, sa stii CINE ESTI , n-ai cum sa fii perfect, fi multumit de cum esti in prezent si lupta pentru ce vrei sa ajungi in viata. Ea ce iti poate oferi tie? Te multumeste primeste un post in compania ta daca nu inseamna ca nu merita osteneala iar pentru unele fete chiar NU MERITA!

De ce am vrut sa vorbesc despre subiectul acesta? Pentru ca este importanta mentalitatea pe care o ai inainte de a aborda orice femeie, nu o pune pe un pediestal dar nici nu fi un inganfat cu ea.

Elemente ce creeaza o comunicare reusita:

1. Fi un bun ascultator -> Fi atent la ce spune persoana din fata ta, ofera-i sentimentul ca te interseaza mentalitatea ei mai mult decat bustul ei. Nu o intrerupe si priveste-o in ochi si atunci cand vorbeste ea si atunci cand vorbesti tu, daca ea te intrerupe atragei atentia, “nu ma intrerupe, lasama sa imi termin ideea” si atunci o sa auzi un “Scuza-ma” prin aceste cuvinte ii transmiti ca esti barbat si uite asa ajungem la punctul doi.

2. Concentreaza-te pe ce ii transmiti -> Nu neaparat pe ce ii spui, subiectele care creeaza o legatura puternica intre doua persoane sunt: PASIUNI, DORINTE, SCOPURI IN VIATA, PRINCIPII, CALATORII. Afla ce o pasioneaza, afla ce isi doreste dintotdeauna, alfa ce scopuri si-a fixat in viata, afla unde a calatorit si unde are de gand sa calatoreasca.

CUM? Intreab-o pur si simplu: “Pe tine ce te pasioneaza, ce te face sa te trezesti dimineata plina de nergie?” “Ce iti doresti sa faci dupa ce termini facultatea?” “Din punctul tau de vedere ce este mai important sa mananci sanatos sau sa faci sport?” “Unde ti-ai dorit dintotdeauna sa calatoresti?”

3. Nu fi fals-> Femeile te simt, tu ce iti doresti sa se indragosteasca de tine asa cum esti tu sau de persoana pe care vrei sa o proiectezi. Este grozav sa stii ca femeia de langa tine te place pentru ceea ce esti si nu pentru bani tai sau alte elemente materiale.

4. Scopul tau-> este sa aveti o conversatie deschisa, asa ca destainuite atat cat sa o faci curioasa sa isi doreasca sa te mai vada a doua oara chiar daca discutia voastra a durat doar 10 minute si cerei numarul de telefon sau facebook-ul.

Cam atat pentru prima parte urmeaza partea a doua cu restul elementelor unei comunicari reusite.

Radio Teen

View all contributions by Radio Teen

Website: https://www.radioteen.ro