in

EUROPAfest 2016 – Gala de deschidere

gala europa fest 2016

Eveniment sub Înaltul Patronaj al Casei Regale

Pe 12 mai, de la ora 20.00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon, publicul larg este invitat la Gala de deschidere a EUROPAfest 2016, festival de traditie în peisajul muzical. Concertul da startul la 10 zile de neuitat cu muzicieni din lumea întreaga, concerte inedite, recitaluri exceptionale, interpretari de virtuozitate, jam sessions, workshop-uri si master-classes. Peste 300 de artisti din 45 de tari vor evolua pe scenele Capitalei si în Sibiu, atât în sali de concert, cât si în spatii neconventionale.

Festivalul are un concept unic, singurul din România care reuneste jazz, blues, pop si muzica clasica în acelasi eveniment.

Sub sloganul „It’s all about live, quality music!” EUROPAfest sarbatoreste 23 de ani de concerte, întâlniri de neuitat cu muzicieni din lumea întreaga, o combina?ie inedita de inova?ie, creatie, emotii, public extaziat, atmosfera si eleganta.

12 mai va rezerva muzica buna, invitati prestigiosi, bucurie si emotii – iata coordonatele primei seri de festival, Gala de deschidere EUROPAfest, un concert definit de excelenta si rafinament. Participa artisti din Marea Britanie, Norvegia, România, Australia si Noua Zeelanda.

Durata concertului: 1h45′

Pretul biletelor: 31,80 lei; 15,90 lei

De asemenea, tot la Teatrul Odeon va avea loc si Gala de Închidere a EUROPAfest, organizata de jmEvents, pe data de 21 mai, de la ora 19.00, la care participa cei mai apreciati artisti din festival.

Biletele pot fi procurate si online, direct de pe site-ul teatrului.

top tari fericite

Topul tarilor fericite din lume se afla la un click distanta:)

program teatru excelsior

Program spectacole Teatrul Excelsior mai – 2016