in

Expoziție de pictură a artistului Dan Isăilă

expoziție de pictură

Dana Art Gallery alături de Galeria Odeon vă invită la o expoziție de pictură a artistului Dan Isăilă, care va avea loc până pe 21 iunie 2015.Dan Isăilă este absolventul facultății de Teologie din București, secția Arta Sacră care reușește să alterneze arta religioasă cu cea laică, pictura bisericească cu cea de atelier. Orașul Pitești a fost gazda mai multor expoziții, dar și în București au fost expuse icoane, la Librăria Predania, în 2013. Următoarea destinația a fost reprezentată de orașul Porto.

Expoziția cu care debutează Dan Isăilă în Galeria Dana Art este una non-tematică, ce cuprinde opere artistice din ultimii doi ani, disparate ca tehnică și tematică, structurate în jurul unei goane din calea semnificațiilor. Maniera de a realiza o operă artistică este originală, iar picturile sunt învăluite în mister. Oamenii văd tabloul, dar nu pot înțelege semnificația acestuia, iar artistul Dan Isăilă este prea generos cu oamenii pentru a le oferi explicații, îi lasă să descopere singuri. Adevărata experiență de receptare a operei artistice se trăiește în momentul în care poți pătrunde dincolo de rame, de aparențe.

Nu trebuie să ratați vizitarea acestei expoziții de artă, fiindcă veți avea ocazia să obervați magia cu care Dan Isăilă transformă o pânză și câteva culori într-un loc în care sufletul poate hoinări nestingherit.

.

Importanța machiajului

Primele produse cosmetice și de make up

Împrumuturi pentru master în Spania