fotograf

Fotograf profesionist- noua dimensiune a succesului

Tânăr antreprenor fotograf surprinde cele mai frumoase poveşti.

Conform statisticilor peste 90% dintre start up-uri dau faliment în primul an de la înfiinţare, tânărul Ailioaiei Constantin Gabriel şi-a urmat pasiunea pentru fotografie şi s-a aventurat în antreprenoriat ca fotograf de nuntă.

Acesta a identificat oportunitatea de afaceri, iar următorul pas a fost să se specializeze în fotografia de nuntă: ,,Drumul către profesionalism nu a fost unul uşor, din contră, am fost nevoit să depăşesc multe bariere pentru a-mi atinge visul, dar a meritat din plin. Având şapte ani experienţă ca fotograf mi-am dezvoltat competenţele artistice, astfel încât să surprind povestea minunată a unor oameni care au decis să îşi unească destinele”.

Gabriel consideră că cele mai importante valori în antreprenoriat sunt pasiunea pentru domeniul tău de activitate, calitatea serviciilor sau produselor oferite şi satisfacţia clienţilor.

Persoanele care doresc să intre în contact cu Gabriel îl pot contacta la nr. de telefon    0765 327 550 sau pot accesa website-ul http://www.fotografprofesionist.ro.

Contact

Nume: Ailioaiei Constantin Gabriel

Nr. de telefon: 0765 327 550

E-mail: office@fotografprofesionist.ro

Website: http://www.fotografprofesionist.ro

Facebook: https://www.facebook.com/www.FotografProfesionist.ro

 

Radio Teen

View all contributions by Radio Teen

Website: https://www.radioteen.ro

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.