in

Hai in Cuibul mesterilor!

cuibul mesterilor
cuibul mesterilor

Ai o pasiune, dar nu ai spatiul si instrumentele necesare pentru a o fructifica? Te-ai saturat de bataile insistente in usa ale vecinilor tai? Esti un creativ dinamic, dar nu dispui de resurse pentru a-ti transforma ideile in ceva palpabil? Daca la toate aceste intrebari raspunsul tau este DA, afla ca esti la un click distanta de a-ti rezerva un loc in cuib, in Cuibul Mesterilor. Acesta este locul in care devii cu adevarat un creator. Atelierul este solutia perfecta pentru mesterii care sunt limitati de partea financiara, nu pot avea un spatiu in care pot lucra si nu detin nici instrumentele necesare, dar a caror creativitate sparge barierele realitatii.

Cuibul Mesterilor este castigatorul concursului StartUp Creativ si isi propune sa ajute toti mesterii sa se dezvolte pe plan profesional, dar si personal. Cum? Acest cuib le ofera posibilitatea de a-si desfasura activitatea intr-un spatiu special amenajat, in care pot folosi orice instrument.
Acest proiect este rezultatul unei finantari obtinute prin intermediul concursului StartUp Creativ. Odata cu finantarea au aparut atat inchirierea unui zone de atelier cat si dotarea cu echipamente folosite în felurite mestesuguri. Mesele se pot inchiria, instrumentele se afla la indemana, insa pentru a exista cu adevarat nu doar in acte, avem nevoie de voi, mesterii.

Adresa cuibului este Palatul Barbu Stirbei, de pe Calea Victoriei, nr. 107, iar intrarea se realizeaza in functie de planificarea telefonica la numarul de telefon 0773.865.275 conform unui orar prestabilit.
Cuibul este deschis si va asteapta sa il cunoasteti.
Daca aveti instrumente pe care nu le mai folositi, aduceti-le in cuib, iar acesta va va fi recunoscator. Prin donarea unor obiecte care nu se mai afla in uz, puteti deschide portile altor pasionati ca si dumneavoastra.

Hai in cuib pentru a descoperi frumusetea de a impartasi experienta ta cu ceilalti si pentru a transforma scanteia pasiunii in focul creatiei.

Impreuna putem creste!

Articol realizat de Andra

primarie sector 1

Concurs organizat de Primăria Sectorului 1 București

concursuri didactice ase

Concursuri didactice organizate de Academia de Studii Economice