in

Hai sa pedalam la Masa Critica

Masa critica Bucuresti

Masa Critică este un marș în masă cu bicicletele, care are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în mai multe orașe de pe glob. Participanții se întâlnesc într-un loc și la o oră prestabilită pentru a se bucura de siguranța și de compania pe care le-o oferă mersul în grup pe străzile orașului, cauzând în mod intenționat o ușoară și temporară perturbare a traficului.

Ediția din București va avea loc vineri, 29 mai 2015. Startul se va da din parcul Izvor, la ora 20:00. Evenimentul îl poți găsi și pe Facebook la următorul.

Traseul are aproximativ 24 de kilometri și se întinde pe mai multe sectoare ale Bucureștiului. Este un traseu ușor de parcurs, fără mari diferențe de nivel. Poți verifica harta traseului apăsând pe linkul de mai jos.

La eveniment poate participa oricine, indiferent de vârstă sau de grosimea roților la bicicleta. Dacă ai vrea să participi și nu ai o bicicleta personală, poți împrumuta foarte ușor una din parcurile bucureștene.

Scopul acestui eveniment este de a promova mijloacele alternative de transport și de a atrage atenția asupra problemelor de siguranță a celor ce folosesc forme de transport nemotorizate atunci când sunt nevoiți să împartă drumul cu traficul motorizat.

Filosofia generală care sta în spatele acestui eveniment este exprimată în sloganul:
„Noi nu blocam traficul, noi facem parte din trafic!”.

 

 

Cum faci sa-ti pastrezi prieteniile?

Increderea intr-o relatie de prietenie

modul in care strangi mana

Motive pentru care colegii nu au increderedere in tine