in

Havasi concert de pian la Sala Polivalentăa

pianist

 

Concertul va avea loc într-o ediţie specială de Crăciun, care se anunţă a fi cel mai mare spectacol de iarnă organizat în România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de organizatorii evenimentului, Amphitrion.

Superproducţia este regizată de Brian Burke, omul din spatele celor mai renumite show-uri din Las Vegas, printre care „The New Day” al lui Celine Dion, şi va aduce inovaţii muzicale deosebite într-un spectacol grandios, cu participarea a peste 100 de artişti.

Spectacolul va oferi publicului o experienţă audiovizuală de neuitat, se mai arată în comunicatul citat. Dirijate de Péter Pejtsik, orchestra simfonică şi corul vor fi completate de 25 de solişti. Pe lângă aceştia, vor sosi la Bucureşti artişti din China, India, Brazilia, Statele Unite ale Americii şi Irlanda, pentru a prezenta cultura muzicală a diferitelor continente. Anul trecut, producţia s-a clasat pe locul al 16-lea în topul muzical Billboard 100 şi pe locul al nouălea în clasamentul Pollstar, publicaţie de prestigiu din domeniul muzical. Aceste realizări au plasat superproducţia alături de concertele unor mari staruri internaţionale, precum Bon Jovi, Justin Timberlake, Depeche Mode şi Linkin Park.

Havasi, pianist cu 11 discuri de platină, este un compozitor dedicat, dar şi un showman care încântă publicul. În ultimii ani, concertele sale au fost urmărite de peste 200 de milioane de oameni la posturi de televiziune din lumea întreagă. Prin talentul desăvârşit şi pasiunea creativă, pianistul a construit un stil muzical complet nou, original şi unic care aduce omagiu muzicii clasice, diversităţii world music, dar şi genului rock, reuşind, în acelaşi timp, graţie inovaţiei artistice, să aducă publicul larg înapoi în sălile de concert.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile începând de luni în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, dar şi online, pe www.myticket.ro, la preţuri cuprinse între 115 lei şi 375 de lei.

Sursa: mediafax

 

jurnal ucraina steag

Jurnal de Ucraina, partea a II-a

Parlamentul tinerilor

Aplică pentru Parlamentul Tinerilor, ediția a VI-a