in

IGNITION – Student Public Speaking Contest

Student Public Speaking Contest

Colors in Projects a lansat ediția a II-a a evenimentului IGNITION Student Public Speaking Contest!

IGNITION este un program de pregătire oferit studenților înscriși într-o formă de învățământ superior, public sau privat, pasionați de arta vorbitului în public sau care vor să-și îmbunătățească abilitățile de prezentare. Programul de pregătire – disponibil în mod gratuit studenților selectați – se va fi finaliza cu un concurs-eveniment de vorbit în public. Evenimentul este deschis tuturor studenților și susținătorilor.

Concursul constă în susţinerea unor prezentări în stil Ignite (20 slide-uri a câte 15 sec fiecare), prezentări ce vor fi jurizate şi premiate.

Înscrierile și selectarea concurenților au avut loc în perioada 19-20 martie (au fost înscriși 49 de concurenți din care 19 au fost selectați), acum au loc sesiunile de training.

PARTICIPANT ÎN SALĂ

Eşti curios ce presupune sau vrei să îți susții speaker-ul preferat? Atunci te invităm să urmăreşti concursul din sală.

Înscrierile se fac pana pe data de 22 Mai prin completarea formularului de mai jos, în limita locurilor disponibile. Evenimentul are loc pe data de 23 Mai intre 10:00 si 14:00 la Connect Hub pe Bulevardul Dacia nr 99, etajele 4 si 5, Bucuresti.

Participarea este gratuită. Te așteaptă premii și multe alte surprize! Vino și tu!

Aici poți să urmărești retrospectiva primei ediții IGNITION:

Evenimentul este sustinut de: bittnet systems, isic.ro, bluepoint, Adecco, Caffe Tabiet, activone, betfair, Editura Universitara, YARDI, BeedsMedia, Books Express, CBG, REI.

Parteneri: SNSPA, Prime, Cognosis, Sudentie.ro, Asociatia Pentru Antreprenoriat Romania, IQool, Romania Pozitiva, MemoPlus, etc.

 

world press photo

World Press Photo 15 @ Bucharest

Castiga cu Radio Teen

Radio Teen isi rasplateste ascultatorii cu multe cadouri faine