in

Imaginea Romaniei prezentata de Liderii noului val

Imaginea Romaniei prezentata de Liderii noului val

Imaginea României reprezintă unul dintre cele mai noi proiecte aflate sub semnătura Asociației Studenților în Științe Politice, Universitatea din București. Conferința va avea loc pe data de 26 Mai 2015 și va aborda teme de interes pentru România. Conferința se va desfăsura în cadrul Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu”, Bulevardul Iuliu Maniu 15, București.

La baza acestui eveniment stă cartea “România noului val”, fiind lansată sub egida revistei Foreign Policy. Reunește în premieră viziunile despre viitor a 77 de tineri de succes, antreprenori, lideri emergenți cu vârste sub 40 de ani.

Cei trei invitați prezenți fiind și trei dintre autorii cărții. Astfel ii veți putea cunoaste pe Liderii Noului Val:

Andrei Stoian-director general al televiziunii online Express Național Live. Este specializat în Relații Internaționale, cultură și civilizație chineză. De asemenea, a fondat și condus numeroase organizații nonguvernamentale.

Ionuț Cojocariu în 2007 s-a implicat în mișcarea studențească, coordonând departamentul de Resurse Umane al Asociației Studenților în Științe Politice – Universitatea din București, luând parte la proiectele Uniunii Studenților din România. În momentul actual este cenzor și alumn al ASSP-UB, și lucrează la implementarea politicilor de tineret în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.

Liliana Filip-expert în analiza relațiilor internaționale, politică externă, afaceri europene și de securitate. Implicarea în societatea civilă s-a concretizat și continuă prin coordonarea de proiecte în cadrul Fundației Europene „Titulescu” și în cadrul Institutului Social-Democrat „Ovidiu Șincai”. Publicațiile sale au făcut adesea referire la spațiul european, securitate națională și europeană, precum și la aspecte privind instituțiile de apărare.

Acești tineri doresc să realizeze o schimbare pozitivă în societatea românească. Să ajute cat mai multe persoane tinere, să ajungă la problemele cu care aceștia se confruntă și să găsească împreună soluții practice spre o cât mai bună funcționare a sistemului românesc. Conferința răspunde dorinței, dar mai ales nevoii de a lua la cunoștința adevărata imagine a României și schimbarea pe care tinerii o pot aduce în cadrul acesteia.

Evenimentul își dorește să se adreseze cât mai multor persoane interesate de posibilități de dezvoltare pe care România le are, dar și de direcția în care țara se îndreaptă pe plan național și internațional.

Înscrie-te completand formularul pentru a lua parte la un eveniment ce cu siguranță va crea un impact în dezvoltarea ta personală. Pentru mai multe informatii accesați pagina de facebook https://www.facebook.com/LideriiNouluiVal .

La nivel internaţional, ASSP-UB face parte din „International Association for Political Science” (IAPSS) iar la nivel naţional, este membru al Uniunii Studenţilor din România (USR), cea mai mare federatie de studenţi ce reuneşte organizaţii studenţesti din toate centrele universitare.

De-a lungul timpului ASSP-UB s-a făcut remarcată prin proiecte precum :

The ABC of Diplomacy; Idei cu Impact; Career Talks, EP, Dezbatere: Obiectivitatea Mass-Media și influența ei în sfera politică.

Infidelitatea partenerului

Increderea este piatra de temelie a oricarei relatii sanatoase

Cum faci sa-ti pastrezi prieteniile?

Increderea intr-o relatie de prietenie