in

Importanta alegerii unei mobile de dormitor de calitate

mobila dormitor

Mobila din dormitor este important sa fie de calitate deoarece acolo ne gasim mare parte din zi sau mai bine spus din noapte. Intrucat exista oameni care vor confort in casa lor pentru a-si incarca bateriile pentru urmatoarea zi, este important sa mentinem in dormitor un ambient placut cu culori calde.

 

Materialul din care este produs dormitorul

Furnirul, lemnul natural, MDF sau PAL. Cam acestea sunt materialele care se folosesc atunci când vine vorba despre mobila pentru dormitor. Primele doua sunt, intr-adevar, mult mai rezistente, dar sunt destul de scumpe. În schimb, MDF-ul sau PAL-ul sunt variante mai pe masura buzunarului celor mai multi dintre romani, si au un aspect aproape identic cu cel natural al lemnului.

 

Atentie la cum alegi patul matrimonial

Alegerea patului matrimonial nu este o treaba chiar usoara, si aceasta trebuie facuta tinand cont de forma si dimensiunea camerei. De regula, spatiul pe care il ai la dispozitie nu este unul chiar atat de generos, asa ca nu incarca inutil locul si asa destul de redus. De asemenea, fii atent si la saltea, pentru ca doar asa vei putea fi sigur ca te vei odihni asa cum trebuie.

 

Nu aglomera locul

Atunci cand vine vorba despre mobila pentru dormitor, se spune ca nu trebuie sa lipseasca noptierele, patul, masa de toaleta, o comoda si un dulap pentru haine. Ce-i mult strica, sau dupa cum spun designerii, ”less is more”. Alege piese simple, dar de bună calitate, pentru ca vei fi mereu la moda, si le vei putea integra usor oricarui stil pe care il vei rezerva, pe viitor, dormitorului. Poti vedea o asezare de mobila dormitor la Elvila.

 

Cum arata dormitorul perfect

Specialistii in amenajari interioare sustin ca dormitorul perfect este cel in care patul este amenajat pe mijloc, cu noptiere amplasate pe o parte sip e alta. Dulapul trebuie asezat pe un perete liber, fara ferestre sau usa, iar masa de toaleta si comoda le poti aseza oriunde vrei tu, cu conditia sa nu blocheze trecerea. Ei, ce zici? Nu-i asa ca te descurci?

teatrul Excelsior

Laborator de Teatru Tânăr din România

treninguri

Treninguri barbati pentru sport