in

Motive pentru care colegii nu au increderedere in tine

modul in care strangi mana

Care ar fi motivele pentru care colegii de la locul de munca nu au incredere in tine? Increderea intre colegi la locul de munca duce la sporirea productivitatii, a performantei si are ca rezultat un tonus pozitiv al echipei.

Micile probleme legate de incredere pot fi cauzate de o sumedenie de factori, multi dintre ei pornind chiar de la tine. Incearca sa eviti urmatoarele greseli daca vrei ca in echipa ta sa existe incredere deplina.

Nu ai incredere in ceilalti. Daca vrei ca un coleg sa aiba incredere in tine, trebuie si tu faci la fel. Arata-le ca ii consideri competenti si vei vedea ca vor dori sa dea randament, tocmai pentru a nu te dezamagi.

Nu le recunosti eforturile. Cand un coleg se da peste cap pentru a te ajuta sau pentru a duce la bun sfarsit un proiect dificil, trebuie sa le arati ca le recunosti contributia si ca o apreciezi.

Ratezi deadline dupa deadline. Le transmiti ca ai senzatia ca sunt la cheremul tau si ca isi adapteaza programul in functie de al tau. Le arati astfel ca nu se pot baza pe tine si ca nu prezinti incredere.

Intarzii la intalniri. Daca o faci constant, colegii vor considera ca le pierzi timpul si se vor simti insultati, nerespectati si vor actiona in consecinta, pierzandu-si increderea in tine.

Nu iti recunosti greselile. Ai gresit, recunoasti greseala si ceri scuze. Facand asta nu numai ca le castigi respectul colegilor, dar ii determini, prin puterea exemplului, sa actioneze la fel ca si tine in circumstante similare. Ca urmare, comunicarea dintre voi devine deschisa, se dezvolta increderea reciproca si va veti simti liberi sa va asumati riscuri care sa aduca beneficii echipei.

Ascunzi adevarul. Incercand sa pictezi adevarul in culori mai frumoase nu vei face decat sa pierzi increderea colegilor, care isi vor da seama mai devreme sau mai tarziu de cum stau lucrurile.

Te comporti urat. Tine-ti temperamentul impulsiv in frau daca vrei ca respectul colegilor sa nu fie pierdut pe zi ce trece. Actioneaza calm si cu tact. Incearca sa intelegi nevoile celorlalti si sa le transmiti pe ale tale intr-un mod cat se poate de pasnic.

Masa critica Bucuresti

Hai sa pedalam la Masa Critica

Radio Teen sustine tinerii artisti

Radio Teen promoveaza si sustine tinerii artisti