Inscrie-te la Scoala Informala de IT si fa un pas spre cariera ta

 

Scoala Informala de IT implementeza o filozofie educationala noua, orice persoana cu varsta minima de 18 ani, cu un istoric academic bun, cu sau fara experienta profesionala, poate sa fie eligibila pentru înscrierea la cursurile AEI(Asociatia pentru Educatie Informala). Este nevoie de o gandire structurata, atentie la detalii, motivatie puternica de a lucra într-un sector tehnic si cunostinte bune de limba engleza.

Cine se poate inscrie la Scoala Informala de IT ?

Oricine se poate inscrie la  Scoala Informala de IT, chiar daca nu are experienta in IT. Exista insa si cursuri speciale pentru IT-isti care presupun existenta unui set de cunostinte specifice. Este nevoie doar de dorinta de a invata, de a avea o afinitate pentru mediul tehnic şi de a avea o personalitate care să se plieze pe o singura constanta: schimbarea.

„Cursurile dureaza între patru si sase luni, adica cineva chiar fara experienta in domeniul IT poate invata concepte de baza de asigurare a calitatii pentru produse tehnologice in acest timp. Conditia este sa vina la cele sase ore de curs din weekend si sa isi faca cele zece ore de teme pe saptamana date de noi.’’ spune Sebastian Vaduva, unul dintre membrii fondatori ai Scolii Informale de IT.

Unde si cand se desfasoara aceste cursuri ?

Cursurile Scolii Informale de IT se desfasoara in 4 orase din Romania: Timisoara, Oradea, Cluj si Iasi si au o durata de 16 sau 20 de saptamani. Este un program care se bazeaza pe invatarea practica, prin metode moderne si eficiente (inclusiv cu componente de tipul online learning), trainerii fiind specialişti IT cu o experienta minima de 10 ani în domeniu. Pentru mai multe detalii poti accesa legatura directa : http://scoalainformala.ro/cursuri/

Sesiunea de primavara a Scolii Informale de IT incepe pe 27 martie 2015 la Timisoara; te poti inscrie la unul dintre cele doua modue (Microsoft .NET (C#) Development, Java Development ) accesand formularul de aplicare online: http://scoalainformala.ro/inscrieri/

La finalul programului, participantii vor primi un certificat de absolvire emis de catre AEI, impreuna cu o foaie matricola ce va contine notele obtinute la testarile intermediare, respectiv testarea finala din cadrul modulului la care au participat.

Sunt ajutati cursantii sa isi gaseasca un loc de munca dupa absolvire?

Cursantii cu rezultate deosebite obtinute de-a lungul programului, vor fi recomandati firmelor partenere din portofoliul Scolii Informale de IT. Drept urmare, totul depinde de dedicarea ta, motivatie si dorinta de a invata de la cei mai buni traineri din domeniu.

Pentru mai multe detalii, clicke pe urmatorul link: Scoala Informala

Radio Teen

View all contributions by Radio Teen

Website: https://www.radioteen.ro

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.