in

Internship-uri plătite

Targul de internship-uri platite in strainatate este organizat de AIESEC Bucuresti

Târgul de internship-uri plătite în străinătate este organizat de AIESEC București și este adresat tuturor celor care își doresc să aibă parte de prima lor experiență de muncă, dar nu într-un mod tradițional, ci în străinătate.

Evenimentul, care va avea loc pe 24 aprilie la Biblioteca Centrală de la Universitatea Politehnica, este bazat pe workshop-uri în cele mai căutate domenii la nivel internațional: Marketing&PR, IT și Educație. Fiecare workshop va fi ținut atât de persoane din cadrul unor companii multinaționale, cât și de oameni ce au avut parte de o experiență Global Talent.

Pe lângă posibilitatea de a afla ce se cere pe piața internațională în ceea ce privește experiența in domeniile mai sus prezentate, tinerii vor putea descoperi mai multe detalii despre programul Global Talent, program ce le permite să plece într-o companie din străinătate și să își croiască drumul spre o carieră de succes.

Participarea la acest eveniment se va face pe bază de înscriere completand formularul unde va trebui atașat şi un CV, pentru a putea primi îndrumări și sfaturi în legătură cu domeniul în care doriți să profesați. Pentru mai multe detalii accesati.

Dacă vrei să faci parte din tinerii ce vor un altfel de internship, care îi va conduce către o carieră plină de experiențe internaționale, înscrie-te si tu la eveniment!

 

Simbolul re-invierii noastre

Fii cel mai bun prieten al tau

business intro scoala gratuita de antreprenoriat

Business Intro, prima scoala gratuita de antreprenoriat, a ajuns la cea de a 11-a ediție