in ,

Invata management de proiect si comunicare

management proiect

Programul de educatie non formala este sustinut de SMARTER Academy si are ca scop dezvoltarea competentelor profesionale ale tinerilor din Bucuresti, in domenii precum management de proiect si comunicare, in vederea stimularii initiativei antreprenoriale si a incadrarii pe piata muncii.

Activitățile sunt organizate integral de GEYC- Group of the European Youth for Change

Tinerii se pot inscrie completand formularul online

Modulele de formare se desfasoara pe parcursul a 40 de ore, fiecare modul avand cate 20 de ore : ”Project Management Academy” (20h); ”PR and Communication Academy” (20h).

Proiectul include participarea a 30 de tineri, 18-25 ani din București (15/modul de formare) .Persoanele din afara publicului tinta pot candida, insa nu sunt eligibili pentru primirea unei burse si implicit ar trebui sa isi acopere singuri costul de participare.

Perioada de desfasurare a proiectului este cuprinsa intre 12 februarie – 10 aprilie 2015, termenul limita de inscrieri fiind 7 martie.

Locul de desfasurare al evenimentului este Bucuresti , locatia exacta urmeaza sa fie transmisa ulterior participantilor selectati.

Evaluarea participantilor

Tinerii impartiti pe echipe vor avea la dispozitie doua saptamani pentru a realiza un proiect pentru evaluarea finala. Prezentarea proiectelor se va face sub forma unui concurs ce va fi jurizat de catre o comisie alcatuita din 3-5 reprezentanti a 3 organizatii (vor fi invitate persoane din partea mediului ONG, mediului privat si al institutiilor publice).
Membrii comisiei vor desemna cate o echipa castigatoare din cadrul fiecarui modul de training. Acestea vor fi premiate si vor avea posibilitatea de a isi implementa proiectul in cadrul GEYC.
La finalizarea modulelor de formare, participantii vor primi un certificat de absolvire.

Finantare

Costul participarii la program este de 500 RON/persoana (nu se percepe TVA). Acesta include toate costurile legate de participarea la program: materiale de training, costurile de formare, costurile ce tin de logistica, pauze de cafea, pauze de masa, tiparituri etc.
Pentru a facilita participarea la curs a tinerilor cu posibilitati financiare reduse, GEYC a pus la punct un sistem de burse (de 40%, 60% si 80%) si de vouchere, Bursele acordandu-se saptamanal.
pozitia mainilor

Cum iti dai seama ca minte in functie de pozitia mainilor?

Autosugestia- incredere in sine