in ,

Investeste inteligent in viitorul tau si vino la BuzzCamp

BuzzCamp
BuzzCamp

Cu un mix de dezvoltare personala si orientare in cariera, bine definit si organizat, BuzzCamp te aduce in fata unor speakeri de renume (de la vedete pana la traineri recunoscuti) si a celor mai mari companii de pe piata internationala.

Ajuns la cea de-a 13-a editie, evenimentul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani, dispusi sa investeasca timp in dezvoltarea lor. Daca vrei sa cunosti mediul organizational din Romania si sa lucrezi intr-o companie de top, inscrie-te chiar acum prin completarea acestui formular online.

Evenimentul are loc in sapte orase din Romania, printre care: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Bacau, Iasi. Prima editie din acest an are loc la Bucuresti si se desfasoara pe parcursul a catorva zile- 23 – 27 martie, locatia fiind hotelul Capital Plaza.

Prin noutatile din aceasta editie ai ocazia sa alegi exact subiectele care te intereseaza. Avem dezvoltare personala si orientare profesionala pentru toate gusturile.

Conferintele au teme variate si fiecare zi apartine unui domeniu de activitate specific, pliat perfect pe profilul tau. Companii de top, speakeri alesi pe spranceana, companii pe masura… iar tu nu trebuie decat sa fii deschis, sa-ti doresti sa inveti si sa fii prezent la eveniment.

Printre temele propuse anul acesta de organizatori se numara urmatoarele titluri:”Esecul – prima lectie de (auto)motivare”, ”Social media – always on top?”, „Planifici pe termen lung sau actionezi acum?”, „Noroc vs. oportunitate”, „Am reusit. Cum imi pastrez motivatia?”  

Speakerii sunt oameni inspirationali, oameni de succes si reprezentanti ai companiilor de top din Romania, care vin sa iti impartaseasca succesul reusitei lor; printre ei se numara: Valentina Vesler- PR Manager Aqua Carpatica, Dan Bulucea- Contry Manager Google Romania, Camelia Sucu- Antreprenor in serie, CEO Class Living, Stefan Stamate- Trainer.

 Seria de workshopuri, activitati practice si sesiuni de consiliere vor fi pregatite de companii precum Mercedes, Accenture, PEPSICO, ING, TELUS International.

 

 

Trading live in Bucuresti

modul in care strangi mana

Ce spune despre tine modul in care strangi mana cuiva? (II)