in

IQooL – ghidul de urmat pentru a fi cool

Revista iqool

 

Casa de Cultura,  Ionut Mirea, 20 de tineri, Geografie, Matematica, Geologie. Ce va trece prin minte cand vedeti aceasta insiruire de cuvinte?Probabil, va ganditi la acel moment in care profesorul ‘’’terorizeaza ‘’ elevii in cadrul faimoasei meditatii.

Acest scenariu pentru mine este unul amuzant, fiindca imi amintesc cum eram dusa cu forta la meditatii, cu masina pana la poarta profesorului pentru a avea certitudinea ca nu fug.

Dar acum  hai sa dezlegam misterul. Ionut Mirea nu este proful multidisciplinar, care poarta un monolog in fata a 20 de studenti. Neah, nici vorba! Ionut este cel care a avut initiativa de a patrunde in povestea fiecarui student din Bucuresti, iar alaturi de cei 20 de tineri a dat un refresh vietii.

IQooL organizeaza o gramada de evenimente faine, evenimente care ajuta studentii sa se dezvolte atat pe plan profesional, cat si personal.

Studentul este protagonistul acestei povesti, intreaga lume cool se invarte in jurul lui. Exista o gramada de lucruri misto, pe care, daca nu vei intra pe site-ul lor, le vei rata si crede-ma ca nu iti vei dori asta.

Ei respira aer cool, scriu cool, viseaza cool, traiesc cool. Wow! Tocmai am o revelatie.

Cred ca Radio Teen si-a gasit jumatatea, si-a gasit partenera alaturi de care sa strabata eternitatea (ce cuvinte! prea multe romane de dragosteJ) si este vorba de revista IQooL, fiindca si aceasta imbina perfect educatia si divertismentul. Acum asteptam copii.  Daca simti ca si viata da are nevoie de parinti cool, dar si de un update, hai pe IQooL.

 

Articol realizat de Andra

Incredere in puteri

Cum sa ai mai multa incredere in tine

viata in paralel

Viata in paralel