Istoric

Cine este Radio Teen?

Un grup de studenți care promovează muzica, educația și divertismentul prin intermediul emisiunilor live și a articolelor. În plus, oferim servicii de promovare online și SEO celor care doresc să își facă cunoscută afacerea în online.

Cum a apărut Radio Teen?

Radio Teen este câștigătorul concursului StartUP Creativ, demers al proiectului Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative. Doi tineri studenți au realizat un plan de afaceri, s-au luptat pentru un vis și au reușit să transforme visul în realitate, să aducă MED-ul în viața tinerilor. Sigur vă întrebați ce reprezintă MED-ul , dar nu, nu este o invenție tehnologică sau vreun medicament, ci este mixul dintre Muzică, Educație și Divertisment.

Ce facem?

Realizăm emisiuni care îmbogățesc bagajele de cunoștințe, care oferă doza zilnică de motivație, care își propun să ofere o abordare diferită a educației. Susținem și promovăm tinerii artiști prin difuzarea melodiilor și redactarea articolelor despre viață și carieră. Căutăm oportunități de a ne dezvolta viața personală și profesională prin postarea unor materiale utile legate de internshipuri, joburi, workshopuri, acțiuni de voluntariat, limbajul trupului, public speaking și multe altele.

De ce alegem să facem asta?

Fiindcă ne dorim ca prin educația nonformală, alături de voi, să devenim o generație informată, pregătită și gata de a-și impune propriul punct de vedere. Învățăm împreună, dar ne și distrăm, ascultăm muzică bună și stăm la povești.

De ce pentru tineri? Pentru că noi, tinerii, putem aduce schimbarea, putem crea un viitor în care toate ușile se pot deschide cu o singură cheie, MED-ul.

Lasă un răspuns