in

Klaxer în studio, Claudiu în timpul liber, dar mereu artist

klaxer
klaxer

Muzica mereu a fost o metodă frumoasă de a vorbi despre tine, muzica mereu a vorbit pentru tine, pentru cultura ta și pentru timpurile care mereu au fost glorioase pentru ca ea să se exprime. Muzica nu doar ca e o voce de sine statoare, este o voce prin care mulți aleg să se exprime. Pentru mulți muzica e un început de drum presărat cu eforturi și sacrificii.

Claudiu e un tânăr pentru care muzica a vorbit, are 21 de ani și locuiește în Galați, student al Universității Dunărea de Jos Galați în cadrul Facultății de Inginerie, specializarea Inginerie și Management. Muzica conturează caractere modeste, tanărul pasionat de muzica este Claudiu în timpul liber și Klaxer în studio. Cariera lui a început la vârsta de 14 ani, chiar dacă totul a părut o glumă sub forma trupei „New Rap”. Trupă care nu a rezistat dat fiind faptul că prietenul și respectiv colegul lui Claudiu nu a dat dovadă de devotament asemenea acestuia. Această dezamăgire de moment s-a dovedit a fi un avantaj pentru Claudiu.

În jurul anului 2012 a pus umărul la înființarea unui label B&D Production, decizie care a reprezentat debutul său ca producător și inginer de sunet. Cu toate că începutul a fost unul în care acesta luat contact cu lucruri absolut noi, oamenii pe care i-a întâlnit au avut încredere în el și i-au deschis orizonturile în domeniul producției. A stat în acel loc până în anul 2013, iar la începutul lui 2014 a decis că e momentul să își îndrepte atenția către un alt label, de data aceasta personal pentru a putea să facă muzică fără limite de imaginație, fără orientări sau influențe din exterior. În timp Claudiu a reușit să pună bazele unei echipe de artiști, fotografi, cameramani, ingineri de sunet și a început să creeze fără ca cineva să îi spună ceva. În 2015 KLX Music a devenit 4 Music, această evoluție a fost obținută datorită muncii de management. Pe youtube http://www.youtube.com/klaxcl/.

mancare si bautura

Tristul adevăr despre mâncare și băutură

Vlad si Laura

Farmacia Muzicală din Sibiu