in

Lara Fabian revine in Romania pentru un nou turneu

lara fabian

Lara Fabian a ales Romania, dupa Franta si Belgia , ca unul dintre primele locuri pentru noul turneu „Un Soir Autour Du Monde”.

Prezentarea noului album al artistei Lara Fabian a inceput cu ultimul  single „Ma vie dans la tienne”, care deja este pe piata, inclusiv cu pachetul ULTRA LIMITED .

In acest album sunt incluse si 2 versiuni a piesei ,,Quand je ne chante pas’’care nu au fost niciodata redate publicului. Lara Fabian a vandut peste 20 milioane de inregistrări in toata lumea, devenind cel mai bine vandut artist de origine belgiana din toate timpurile. Artista de orgine belgiana a mai sustinut concerte la Bucuresti, dar toate concertele s-au desfasurat cu casa inchisa.

 

Celebrul Phil Macquet, care a proiectat si produs ilustratiile pentru noul album se declara incantat pentru rezalizarea copertilor create in timp ce asculta  muzica Larei. Melodiile noului disc sunt dedicate fiicei, sotului si celei mai bune prietene, iar acestea expun intoarcerea la originile muzicale ale artistei, la  baladele romantice si  la cantecele pop care ii pun vocea sublima in valoare.

Lara Fabian a avut parte de o mare surpriza la concertul de la Sala Palatului, din 2012,cand, la primele acorduri ale piesei „Je t’aime” toata sala s-a ridicat in picioare tinand foi cu inimioare si cu mesajul „Ne-ai lipsit”, artista, uluita, lasand publicul sa cante prima strofa si refrenul piesei. Suntem siguri ca, in 2016,  publicul va fi si mai vocal si ii va oferi artistei o surpriza si mai mare.

Premiera albumului din acest turneu „Un Soir Autour Du Monde” este insotita de premiera filmului care va fi vazut de spectatori in 158 de cinematografe europene (5-6 noiembrie), ce vor avea posibilitatea sa vada pentru prima si ultima data un concert special „Best-of Unplugget”,  filmat cu 12 camere de luat vederi  in sala „Forum Karlin” din Praga.

brian may

Brian May și Kerry Ellis vor concerta in Bucuresti

cum sa faci seo

Cum sa faci SEO unui site nou pentru a atrage clienti?