in

Lautarii sunt sarea si piperul la orice nunta sau botez

lautari

Muzica populara la nunta ridica invitatii in picioare

In afara de meniu, amenajarea salii, marturiile sau surprizele pentru invitati, fara indoiala ca muzica facuta de lautari nu trebuie sa lipseasca la o nunta. Dar, este atat de dificil sa gasesti muzica potrivita, care sa multumeasca pe toata lumea. Fiecare invitat are preferintele lui, si de aceea este cu atat mai greu sa le poti indeplini tuturor preferintele in materie de muzica. Lautarii sunt esentiali la orice nunta pentru ca ei intretin o atmosfera placuta de joc. Cu toate acestea, exista un anumit gen care se potriveste la orice nunta, cu atat mai mult daca ai optat pentru una in care traditiile sunt respectate: muzica populara.

 

Artisti, nu playlist!

Daca optati pentru cateva momente de muzica populara, atunci ar fi de preferat unul special, in care sa aveti invitati unul sau mai multi artisti muzica populara. Nu este obligatoriu sa fie vedete consacrate, mai ales daca bugetul nu va permite, pot fi elevi de la liceele sau scolile de arta, dar care, plini de talent, vor reusi sa ridice in picioare invitatii si sa danseze cu foc. Este indicat sa apelezi la lautarii de nunta cunoscuti pentru ati asigura un show de neuitat la evenimentul tau. In niciun caz nu apelati la un playlist, niste cantareti muzica populara sunt exact ce aveti nevoie. Petrecerea va fi mult mai reusita daca aduceti artisti nunta.

 

Experienta isi spune cuvantul

Atunci cand vine vorba despre muzica pentru nunta, trebuie sa stiti ca nu orice artisti muzica populara au un repertoriu care se potriveste acestui eveniment special in viata dumneavoastra. Lautarii cu experienta pot sa ia pulsul la nunta si sa isi adapteze repertoriu muzical rapid. Nu sunt multi acei cantareti muzica populara care pot ridica aproape toti invitatii in picioare, pentru ca este nevoie de eforturi, experienta si evolutie. Asa ca mare atentie atunci cand vine vorba de alegerea unor artisti nunta, pentru ca puteti sa dati gres usor. Va recomandam lautari din Bucuresti pentru evenimente in acest oras.

 

Atmosfera plina de voie buna

Cu siguranta atunci cand vine vorba despre cantareti nunta, puteti fi sigur ca petrecerea va fi una mult mai animata, iar voia buna va domni peste tot. Tineri si varstnici deopotriva se vor ridica de la mese si vor dansa pe rupte, iar veselia va fi la ea acasa. Mai bine sa va cante lautarii la nunta, pentru ca este un eveniment unic. Nu neparat veti regreta ca ati ales cantareti nunta si nu un DJ care sa mixeze mai multe melodii. Efectul va fi unul deosebit, iar invitatii vor putea chiar sa ii sugereze solistului anumite piese de mare efect la o nunta. Sau ati uitat cumva de ”Brasoveanca”?

 

O nunta de poveste

Chiar daca nu sunteti genul care sa apreciati in mod deosebit muzica populara, nu trebuie sa renuntati la ea atunci cand vine vorba despre petrecerea de nunta. Chiar daca alegeti sau nu un solist de gen, care sa anime atmosfera, puteti strecura, in anumite momente, si cateva melodii de muzica populara. Veti observa ca nu este muzica facuta de lautari oamenilor in varsta, asa cum poate credeati pana acum, si sunt multi tineri care o apreciaza. Niciun alt gen nu reuseste sa ridice de la masa aproape toti invitatii, daca nu chiar pe toti, si astfel veti reusi sa aveti o nunta de poveste, la care toata lumea s-a distrat si s-a simtit bine! Si care miri nu-si doresc acest lucru, ca nunta lor sa fie una de pomina!

 

tratamente

Oferte tratamente de la agentia 4 Travel

De ce sa compari produse online?