in

Loredana in concert la Sala Palatului – Reveria

La sfarsitul saptamanii acesteia, adica 25 – 26 Octombrie 2014, ne bucuram de un moment deosebit oferit de Loredana care revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “ Reveria ”.

In cadrul primului show, “ Reveria ”, din data de 25 Octombrie, Loredana le va oferi fanilor sai muzica diversa, dar si trairi intense, dupa cum afirma : „Viata este pana la urma o iluzie, tot ceea ce conteaza este momentul si asta vreau sa surprind in acest spectacol, puterea momentului si bucuria de a impartasi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta”.
Pretul biletului pentru data de 25 Octombrie este: VIP: 250 lei; Categoria 1: 200 lei; Categoria 2: 150 lei; Categoria 3: 100 lei.

Duminică, 26 octombrie, Loredana sustine tot la Sala Palatului cel de-al doilea concert, fiind darul artistei pentru toate categoriile de fani care si-au manifestat intens dorinta de a veni la concert, dar, carora situatia financiara nu le permite. Astfel, preturile pentru cel de-al doilea concert vor fi de: 150 de lei – categoria VIP, 100 de lei, categoria I si 60 de lei categoria a II-a, pentru a putea beneficia de un show de talie internationala atat elevii, studentii, cat si pensionarii.

imbracaminte intalnire

Sfaturi utile pentru o prima intalnire

Fara stres