in

Violonistul Nigel Kennedy, in concert la Bucuresti

nigel-kennedy-concert
nigel-kennedy-concert

Violonistul care a uimit o lume intreaga cu tehnica sa, cu vioara electrica si cu look-ul de star rock, intr-un spectacol premiera in Romania!

Impresionatul NIGEL KENNEDY, cel mai aclamat si bine vandut violonist din toate timpurile, concerteaza in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 16 octombrie, incepand cu ora 20.00, intr-un show concept, ce se invarte in jurul “Anotimpurilor” lui Vivaldi. “Am inceput sa cant muzica pentru a impartasi aceasta bucurie nebuna a sunetelor”, spune Nigel Kennedy.
Intrarea la evenimentva fi permisa incepand cu ora 19.00
Este un eveniment pe care German Quality Entertainment il gandeste de ceva vreme si il ofera tuturor celor care iubesc muzica clasica, jazz-ul, sonoritatile rock si, mai ales, celor care au o inima si o minte deschise catre avant-garde.

Concertul va cuprinde minunatele ”Anotimpuri” scrise de Antonio Vivaldi in 1723 si publicate in 1725 in Amsterdam, de data aceasta reinterpretate intr-o maniera unica de marele violonist, Nigel Kennedy, si o aventura cu “peripetii sonore” alaturi de o intreaga orchesta compusa din 30 de muzicieni. Nu degeaba cei de la The Guardian au mentionat clar si concis ca daca cineva are dreptul de a se juca cu Vivaldi acela este cu siguranta Nigel Kennedy. “Totusi suntem in secolul 21 si imi doresc sa prezint o noua interpretare a pieselor, lucru ce mi se pare vital pentru lumea moderna de azi”,mai adauga Kennedy.

Atras de publicul de la noi, dupa spectacolul din Bucuresti, marele artist va sustine un al doilea concert live in Romania, de data aceasta la Cluj-Napoca, pe 19 octombrie, evenimentul fiind organizat de Diesel Events.
“Toti suntem sensibili la muzica, fara nicio ezitare spun acest lucru. Am interpretat de atatea ori “Anotimpurile” de Vivaldi, probabil de mii de ori, si vreau sa ofer tot ce-i mai bun din mine. Sper ca aceasta noua abordare sa aduca o explozie de bucurie in inimile oamenilor”, a mai declarat Nigel Kennedy.
Pentru mai mult de 25 de ani, britanicul Nigel Kennedy este recunoscut ca unul dintre cei mai virtuozi violonisti din lume. Talentul sau absolut unic și aprecierea in masa a spectatorilor au oferit noi perspective atat repertoriului clasic cat si celui contemporan, fiind, in acest moment, cel mai bine vandut violonist de muzica clasica din toate timpurile.

Va invitam la un concert de exceptie pe data de 16 octombrie la Sala Palatului pentru a trai momente unice!

concert-antonis-remos

Antonis Remos, primul concert la Bucuresti!

cat-empire-concert

The Cat Empire revine la Bucuresti pe 23 octombrie