in

O cariera de succes in audit si contabilitate

arexim cariera de succes
arexim cariera de succes

325 de elevi din cele 11 clase a XI-a ale Colegiului Economic „Virgil Madgearu” au incheiat activitatea din cadrul proiectului „Primii pasi spre o cariera de succes in audit si contabilitate”, iar cei mai buni dintre ei fost premiati la finalul acestuia. Premiile au o valoare totală de 36.000 lei si rasplatesc activitatea elevilor din stagiile de practica derulate prin proiect în cadrul firmei Arexim Audit.

Timp de un an, 325 de elevi (numar suplimentat de la 300 ca urmare a solicitarilor venite din partea acestora) au efectuat stagii de practica de specialitate asigurate de firma Arexim Audit (9 clase profil economie-contabilitate) si de firme de turism (2 clase profil turism), activitatile elevilor fiind supervizate de 12 tutori si 10 responsabili de practica. Elevii au beneficiat de o consolidare si extindere a notiunile teoretice acumulate in cadrul orelor din programa scolara, au intrat in contact direct cu un mediu de lucru profesionist, acumuland informatii cu caracter transversal legate de fluxurile de lucru dintr-o companie si de modalitatile eficiente de a lucra in echipa si, cel mai important lucru, au invatat cum se poate construi o cariera de succes. De asemenea, au avut posibilitatea de a intelege activitatile specifice din cadrul unei firme de audit, contabilitate si consultanta fiscala, dar si de a aplica notiunile dobandite prin infiintarea si gestionarea pe parcursul stagiilor de practica a unor firme de exercițiu, cele mai bune dintre acestea fiind premiate.

Activitatea din cadrul stagiilor de practica a fost completata prin sesiuni de consiliere si orientare profesionala, precum si prin 18 vizite de studiu in principalele organizatii nationale de audit si contabilitate.

„Primii pasi spre o cariera de succes in audit si contabilitate” este realizat in parteneriat de catre
SC Arexim Audit SRL (societate de contabilitate, gestiune, consultanta fiscala si audit financiar) si
Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Bucuresti. Proiectul este cofinantat prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru mai multe detalii despre compania de audit, click pe Arexim

“Programul pentru fericire” te ajuta sa dobandesti increderea in tine, sa-ti eliberezi mintea de stres ...

Programul pentru fericire

Autorespectul si increderea in sine