in

O schimbare interiora transforma exteriorul

schimbare interioara
schimbare interioara

Te-ai simțit vreodata atât de dezamăgit încât ai simțit ca totul se năruie în jurul tău, iar primul instinct este să găsim un vinovat , un vinovat  din exterior? Daca ca, sa stii ca ai nevoie de o schimbare interioara. Mereu tindem să spunem ca profesorul nu a fost corect, ca cel iubit ne-a dezamagit sau că părinții sunt foarte stresanți. Oare nu suntem suficienți de maturi încât să acceptăm  ca  în astfel de momente prima întrebare trebuie să ți-o adresezi chiar ție?

Totul vine din interior, toate sunt cauzate de  interior, de ceea ce emanăm ca persoane. Nu întreba cine te-a  dezamăgit, ci pe cine ai dezamagit, daca puteai  fi mai bun și nu ai fost. O schimbare interioara presupune o noua evaluare a sinelui si o nou mod de a-i privi pe ceilalti. Trebuie tot timpul să lucrăm cu noi, să  ne șlefuim comportamentul și personalitatea în căutarea unui sine mai bun, mereu să căutăm să evoluăm pe plan interior, sa aducem o schimbare interioara. Acest exercițiu aduce  beneficiu în primul rând asupra ta, iar mai apoi se văd rezultate asupra relației cu ceilalți. Întotdeauna  schimbarea interioara pleaca de la tine, chiar și în societate, aceasta se manifestă ca un cerc, unde fiecare mecanism care ia parte la această societate  aduce un contribut acesteia, astfel că  schimbările pleacă de la individ ca parte a societatatii. Vrei să vezi schimbări în societate, schimbă ceva la tine, încearcă să devii model pentru ceilalți.

În orice relație, indiferent de tipul acesteia,sunt trei  persoane, esti tu, cealalta persoana și  relația voastră. În momentul în care  lucrezi cu tine, lucrezi implicit pentru celelalte doua persoane. Astfel, o schimbare interiora transforma exteriorul.

Niciodata într-o relație nu trebuie să te schimbi pentru celălalt ci pentru relația voastră, pentru ca tu să te simți mai bine în acea relație. Schimbarea interioara este cheia. Emană căldură  și vei avea parte de oameni  cu un suflet bun în jurul tău. Totul în jurul tău se conturează în funcție de tine. Indiferent de starea pe care o ai nu  o lăsa să se reverse asupra celorlați, pentru că vei avea parte de același răspuns, învață să controlezi primele impulsuri ale comportamentului și să le definești. Nu uita ca schimbarea interioara transforma exteriorul.

Piscine acoperite si incalzite pentru iarna

city break transilvania

City break Transilvania – o experienta de neuitat