in ,

Un accesoriu nelipsit: ochelari de soare

ochelari de soare de dama

Ochelarii au devenit un accesoriu nelipsit atat din viata barbatilor, cat si a femeilor si copiilor.  Fie ca sunt de vedere, protectivi sau soare, fiecare persoana detine cel putin o pereche de ochelari din una din categoriile mentionate anterior.

Ochelarii de soare au in componenta lor lentile colorate ce ne apara de radiatiile UV, fiind unul din cele mai purtate accesorii. Pe langa protectia de razele soarelui, ochelarii de soare nu ajuta sa aratam bine, sa ne schimbam look-ul. De asemenea, ne protejeaza de vant, de diverse particule si microbi care ne intra in ochi, dar si de praf.

Ochelarii de soare de dama trebuie sa-i alegi tinand cont de mai multe criterii, in functie de culoarea lentilei, de protectia necesara.  In cazul in care acestia nu sunt alesi corect, ne afecteaza vederea. Ochelarii de soare ii putem purta atat vara, dar si iarna, cand lumina este foarte intense si se reflecta in zapada.

Este necesar sa purtati ochelari de soare de dama care se potrivesc su stilul dumneavoastra, daca va imbracati casual, o pereche de ochelari clasica sau mai putin este indicat sa purtati. Totodata, la o tinuta eleganta este indicat sa alegeti o linie clasica si cu rame groase.

Alegeti calitatea, nu cantitatea in ceea ce priveste accesoriile care completeaza o tinuta, avand in vedere ca acestea vorbesc despre dvs.

fotografia de portret

Ce inseamna fotografia de portret?

program teatru

Teatru Odeon: program 5 – 11 iunie 2017