Ce este Online Reputation Management?

 

Online Reputation Management reprezintă procesul de gestionare a reputației în mediul online prin promovarea informațiilor relevante despre produsele sau serviciile unei companii sau persoane.

Warren Buffet spunea ca „Îți trebuie 20 de ani să iți construiești o reputație și 5 minute ca să o distrugi. Dacă te vei gândi la asta, vei face lucrurile în mod diferit.”

online reputation

În momentul în care un potențial client caută pe Google informații despre compania sau persoana ta, iar rezultatele nu sunt nu prezinta informatii reale, reputația are cel mai mult de suferit. Oricine poate posta un articol defăimător, un comentariu negativ, un video denigrator și astfel imaginea afacerii tale este creată și controlată de o instanță externă, care, în mod evident, va încerca să îți discrediteze afacerea. Așa că, este important să comunicam informații relevante despre afacerea ta sau depsre tine, să menținem o comunicare proactivă cu toate tipurile de public, să monitorizam ceea ce se scrie despre compania ta, să îți gestionam corect conturile de social media și să avem grijă ca activitatea companiei să se reflecte în reputația online.
Știm că îndeplinirea obiectivelor operaționale ale companiei necesită efort și timp, de aceea echipa Radio Teen Marketing îți oferă un sprijin prin serviciul de online reputation management care include o serie de activități menite să vă protejeze reputația. Serviciul de online reputation management se bazează pe două valori fundamentale: etica și confidențialitatea, valori după care ne ghidăm în realizarea obiectivelor.

Online management reputation este serviciul care te ajută să te dezvolți ținând cont de feedback-ul oferit de categoriile de public relevante pentru afacerea ta. De asemenea, serviciul de online reputation management consolidează încrederea clienților în produsul sau serviciul tău și promovează transparența ca valoare esențială a unei afaceri. În plus, serviciul de online reputation management încurajează adeziunea online. Iată doar câteva avantaje ale serviciului de online reputation management!

 

studii reputation marketingCe spun studiile despre Online Management Reputation:

 • Studiile arată că 67% din oameni sunt influențați de recenziile online;
 • În medie, când se caută diferite cuvinte cheie pe Google, 50,04% din oameni se uită doar la rezultatele de pe prima pagină;
 • 20,8% din oameni caută informații despre produse sau servicii în recenzii online.

 

 

Sservicii marketingerviciile de Online Reputation Management includ:

 1. Analiza companiei sau persoanei;
 2. Analiza reputației online;
 3. Monitorizarea recenziilor;
 4. SEO (optimizarea pentru motoarelor de căutare);
 5. Pay-per- click management;
 6. Suport foto online;
 7. Crearea și/sau gestionarea conturilor de social media;
 8. Realizarea și promovarea comunicatelor de presă;
 9. Content writing;
 10. Alte servicii de ORM.

 

Cand implementam serviciile de reputation management realizam prima oara un audit al imaginatiei organizatiei. Auditul presupune ceea ce crede atat mediul extern despre compania ta cat si mediul intern, pentru ca daca in interior companiei nu exista o imagine buna atunci trebuie implementate anumite masuri pentru a schimba perceptia in concordanta cu valorile companiei sau persoanei.

Principiul pe care il aplicam in ceea ce priveste reputation management este ca daca vrei sa schimbi ce cred altii despre tine atunci va trebuii sa incepi din interiorul organizatiei. Prin implementarea serviciilor SEO vom avea grija ca pentru cuvinte cheie relevante pentru brandul tau rezultatele organice sa fie relevante si in concordanta cu activitatile companiei.

De asemenea, serviciile PPC includ promovarea unei imagini bune a companiei prin intermediul campaniilor Google Adwords, Facebook Ads si Linkedin. Aceste servicii sunt ideale atunci cand promovam o campanie de responsabilitate sociala sau un eveniment din viata companiei. Totodata, este important sa ai o prezenta impecabila in Social Media prin campanii de Facebook.

 

De ce să alegi servicii de Online Reputation Management?

 1. Ești protejat împotriva unei eventuale crize de imagine
 2. Realizezi o comunicare proactivă cu publicurile țintă
 3. Ai o vizibilitate mai bună în cadrul motoarelor de căutare

 

De ce să ne alegi pe noi?

 1. Punem pe primul loc satisfactia clientilor;
 2. Suntem o echipă pregătită si serioasa;
 3. Ne place ceea ce facem.

Nu lăsa pe mâine sau pe mâinile altora, ce poți face astăzi cu ajutorul serviciilor noastre de online reputation management. Preturile incep de la 100 euro si depind de necesarul pentru asigurarea unei imagini curate in online.

 

Contactează-ne azi la 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail la contact@radioteen.ro si solicita o oferta.